Adrián Martín es recupera a poc a poc de la seva tercera operació per substitució de vàlvules per la seva hidrocefàlia

El seu pare ha explicat que ja parla però que l'operació ha sigut molt dura

 

Adrián Martín, el petit que va participar al programa de Telecinco 'La Voz' i que pateix d'hidrocefàlia, ha hagut de ser intervingut tres vegades en menys d'una setmana a causa de la seva malaltia. Al nen li han hagut de substituir una de les vàlvules que té al cervell a causa del seu trencament i el dolor que això provocava en ell.

 

Aquesta tercera operació ha sigut la més complicada, ja que havien de tornar a col·locar-li les vàlvules necessàries per a la seva malaltia, d'aquesta forma és com pot drenar correctament el líquid que se li acumula al cervell.

  

Ara Adrián es troba encara a l'hospital de Màlaga recuperant-se de les intervencions. Ha sigut el seu propi pare qui ha volgut parlar de com es troba el seu fill i com han anat les operacions que se li han realitzat.

Adrián evoluciona a poc a poc

El que el pare del petit ha explicat és que el nen està millorant, però que, de moment, la seva evolució no és massa gran. Assegura que encara queda bastant de temps perquè Adrián pugui seguir amb la seva vida normal i cantant, com sempre ha fet. Tal com ha explicat, aquesta tercera operació ha sigut la més difícil i, per tant, ha estat un dels pitjors moments de la seva vida.

 

De moment, el petit continua patint el dolor però ja ha aconseguit començar a parlar i poder moure's del llit, això si, no massa lluny, del llit al sofà, per exemple. Ara encara ha de passar uns dies a l'hospital per tal que els metges puguin estar pendents en tot moment de la seva evolució.

 

Agraït amb els seus seguidors

Rafael Martín, pare d'Adrián, ha acabat dient que una cosa important per la recuperació del seu fill ha estat el gran suport que li donen els seus seguidors, assegura que no deixa de rebre missatges alentadors a les seves xarxes socials

 

I, de fet, són moltes les persones que han mostrat el seu suport al petit, entre elles persones del món de la música, com ell. Una d'aquestes ha estat la cantant Rosario Flores, una de les coach del programa al qual va participar Adrián. És una de les artistes més admirades per ell i amb la qual té un vincle molt especial. Ha cantat amb ella en diverses ocasions i va ser una de les seves cançons la que el va fer famós.

 

 

Recupérate pronto @adrianmartinvega Estamos contigo. Te mando toda la luz y toda la fuerza!

Una publicación compartida de Rosario Flores (@rosarioficial) elComentaris

envia el comentari