YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'advocat de Fran i Cayetano es posa seriós amb una advertència a Isabel Pantoja

Els germans Rivera Ordóñez han enviat un segon requeriment notarial a Isabel Pantoja per recuperar els béns del seu pare

Cayetano Rivera sortint del cotxe
Fran i Cayetano Rivera segueixen la guerra contra Isabel Pantoja | G3

Fran i Cayetano Rivera volen recuperar els béns del seu pare Paquirri, que segons ha revelat Kiko Rivera, segueixen dins la finca de Cantora i no van ser robats, tal com va assegurar Isabel Pantoja.

Isabel Pantoja es nega a tornar els béns de Paquirri

De fet, dimarts 1 de desembre, l'advocat dels germans Rivera, Joaquín Moeckel, va presentar un segon requeriment notarial contra Isabel Pantoja, tal com ha explicat a 'El programa de Ana Rosa': «Torno a la notaria per intentar que ho faci a les bones, si no li faré una denúncia civil perquè entregui les pertinences de Paquirri». Els dos germans estan disposats a iniciar una demanda civil si aquesta vegada tampoc accedeix.

 

Fa unes setmanes, els germans Rivera-Ordóñez ja van presentar un primer requeriment, basat en un document privat que van signar el 1987, però, Isabel s'ha negat a entregar els objectes. La seva resposta es basa en el fet que no recorda haver signat aquest document, cosa que l'advocat dels germans ha qualificat de lamentable:«Em sembla molt infantil que digui que no ho recorda»,ha sentenciat.

 

Moeckel també ha revelat que es van esgotar totes les vies legals i possibilitats per recuperar les pertinences personals del torero:«Primer notaria, després jutjat i després la resta... Si vostè ens obliga a armar aquest escàndol, doncs ho farem».

 

Pel que fa a les possibilitats que un jutge accepti la demanda i poder així portar el cas als jutjats, Moeckel s'ha mostrat optimista:«Tenim el document de l'any 1987, crec que estem en el termini perquè van estar de plets fins al 97, i tinc trenta anys a comptar des del 97», ha explicat.

Kiko Rivera, l'enemic número u de la seva mare

Isabel Pantoja té un enemic inesperat que ha sortit de les seves pròpies entranyes: el seu fill, Kiko Rivera, qui s'ha posat totalment en contra i ha començat a revelar informació en contra de la seva mare, explicant els secrets més ben guardats d'aquesta família. Aquesta guerra mediàtica entre Pantoja i els Rivera sembla no tenir fi.

 

Tot va esclatar amb l'entrevista que va concedir el DJ a la revista 'Lecturas', en què revelava que la seva mare s'havia aprofitat de la ignorància i joventut del jove per apoderar-se de l'herència que Paquirri havia deixat en favor de Kiko Rivera -la finca de Cantora-.  Uns dies més tard, va protagonitzar l'especial de Cantora a Telecinco, en què revelava que havia vist les pertinences del seu pare a una habitació secreta de la finca, quan realment la seva mare havia denunciat que havien estat robades.  

 

Entre aquests objectes personals hi ha tres espases, capots sense estrenar i fins a vint-i-dos capots usats i altres vestits i objectes de toreig que Paquirri utilitzava quan havia de treballar. Tots aquests objectes tenen un alt valor artístic i personal.


Kiko Riverademana a la seva mare que retorni els objectes als seus propietaris, els seus germans: «Agafa les coses del pare i entrega-les als seus fills. Fes-ho! Et sentiràs millor amb tu mateixa», va demanar en un contundent missatge al programa 'Viva la vida'.


Comentaris

envia el comentari