Les aficions més desconegudes de la reina Letícia

El canvi que es va produir en la seva vida convertint-se en monarca no ha impedit que gaudeixi del seu temps lliure

Imagen de archivo de la reina Letizia.
Ser reina no ha impedit Letícia gaudir de les seves aficions | La Coctelera

Ja fa 15 anys que la reina Letícia va passar a formar part de la Família Reial. Va ser llavors quan es va casar amb Felip, convertint-se en la princesa d'Astúries i futura monarca espanyola. 

Amb els pas del temps, Letícia Ortiz ha estat capaç de passar de la seva vida com a periodista a seguir amb pulcritud les normes i protocols de la Casa Reial. La seva participació en actes institucions i benèfics ha fet que es guanyi l'afecte dels ciutadans, tot i que aquest es podria ressentir amb els àudios que té d'ella el comissari Villarejo. 

Un dels seus principals vicis, la cuina asturiana

Fidel a les seves arrels, Letícia defensa i gaudeix del menjar asturià sempre que pot. Potser és una cuina d'estil molt tradicional, però això no impedeix que la tracti com si fos la millor del món. 

Una altra de les seves passions gastronòmiques és la cuina mexicana. Ella i Felip VI acostumen a anar a restaurants típics cada cop que viatgen al país americà. A més d'aquesta, s'ha pogut veure en alguna ocasió a la reina menjant en un libanès o en un italià. 

El cinema, la seva passió principal

Els monarques són sens dubte els millors ambaixadors de la cultura espanyola, especialment tenen una gran predilecció pel cinema. Tot i això,  a Letícia també li agrada veure alguna pel·lícula estrangera i sempre en la seva llengua original. 

Els retocs i la cirurgia són part de la seva vida 

Les imatges no enganyen i és obvi que en els últims anys la reina Letícia ha volgut millorar la seva imatge fent-se alguns petits retocs estètics. S'ha sotmès a algunes intervencions com injectar-se 'botox' al front, ficar-se fils extensors a la mandíbula o àcid hialurònic en algunes zones de la cara per aconseguir una presència més juvenil. 

Las posibles operaciones de Letizia Ortiz
Les possibles operacions de Letícia Ortiz | YouTube

 

La Casa Reial mai ha valorat les informacions que han sorgit sobre les possibles cirurgies de la reina, però en les fotografies es pot intuir que s'ha operat les parpelles, el nas i també els pits

És també una fanàtica de la música

La seva condició de reina no ha evitat que gaudeixi com una ciutadana més dels concerts dels seus cantants o grups preferits. Felip VI l'ha acompanyada en més d'una ocasió per veure actuacions d'artistes com Luz Casal o Hombres G

Letizia Ortiz en un concierto de Amaral
La reina Letícia a un concert d'Amaral. | Ella Hot

 

L'any 2013 va sorprendre tothom assistint al festival de Benicàssim, on va poder veure una de les bandes que més li agraden, The Killers. Altres dels artistes que ha anat a veure en directe són Alejandro Sanz, Shakira o Amaral. 

La moda espanyola una de les seves grans apostes

En els últims anys no hi ha llista de les reines més ben vestides que no compti amb la presència de la reina Letícia. A més, l'esposa del Felip ho ha aconseguit barrejant la línia tradicional de les monarquies amb un estil més modern i juvenil. És tan habitual veure a la reina lluir un vestit dels grans dissenyador de moda espanyols com que llueixi alguna peça de roba de marques com Zara

El perfum, el seu gran aliat

A més del seu gust per la moda, la reina sempre prova d'impressionar escollint el perfum perfecte per cada ocasió. Les seves fragàncies preferides i que utilitzat més freqüentment són 'Aire' de Loewe o l''EAU' de Soir, demostrant que no cal gastar-se molts diners per fer una bona olor.

Li agrada sortir amb els seus amics 

La majoria de les seves amistats actuals les va fer durant la seva llarga carrera professional com a periodista a TVE. La seva agenda no l'impedeix passar el seu temps lliure amb elles.  

Letizia de copas por Malasaña
Letícia de copes per Malasaña. | Somos Malasaña

 

Un dels locals en els quals acostuma a passar una bona estona amb els seus amics és 'La Bicicleta'. Aquí manté llargues converses amb ells però sempre evita prendre begudes alcohòliques. 

El seu major tresor, les seves filles

Ser mare va canviar en part el seu estil de vida. Els mitjans han publicat en moltes ocasions com s'involucra directament en l'educació i l'alimentació de les seves filles. A més, és coneguda la seva preocupació per mantenir la seva privacitat.  

Ell i el rei duen una vida molt familiar, fent nombroses activitats i excursions amb Elionor i Sofia sempre que tenen un espai a la seva agenda. A més, Letícia sent un gran afecte per la seva neboda, la filla d'Erika Ortiz, Carla Vigo. 

Viatjar, un dels seus passatemps favorits

Un dels seus altres passatemps és viatjar. Sent una adolescent ja va visitar diversos indrets i en la seva època universitària, va estudiar durant un temps a Mèxic, aprofitant per viatjar per tota Sud-Amèrica. Avui en dia, li toca recórrer mig món per anar als seus actes oficials però també gaudeix de les seves habituals vacances a Palma o a altres llocs. 

Notícia original de 'La Coctelera'


Comentaris

envia el comentari