Ágatha Ruiz apareix més prima del normal en la IX Passarel·la de La Razón

La dissenyadora va provocar la bogeria combinant la platja i el sol amb els seus cors i flors característics
Ágatha Ruiz de la Prada apareix més prima. | Cedida

 

Des de la seva separació amb Pedro J. Ramírez, han estat poques les ocasions que hem pogut veure a Ágatha Ruiz de la Prada públicament. La dissenyadora, retirada dels mitjans de comunicació i centrada en el seu treball, va sorprendre a tots els assistents a la IX Passarel·la de La Razón per la seva naturalitat.

A més, va ser cridaner el seu espectacular canvi d'imatge, ja que la vam poder veure molt més prima de l'habitual: «Estic una mica més prima. Bé, bastant més prima. Ha estat una cosa entre voluntària i involuntària». Després d'aquestes declaracions, la dissenyadora va voler tranquil·litzar tothom sobre el seu estat de salut confirmant que està «millor anímicament». Durant la roda de preguntes, la dissenyadora va intentar evitar el tema de la ruptura, però sí que va reconèixer que no s'ha tornat a veure amb la seva exparella. «No hem signat el divorci. Ni cordial ni no cordial. No hi ha hagut cap trobada», ha assegurat la dissenyadora.

 

Malgrat la insistència de la premsa sobre si hi havia possibilitat de recuperar l'amistat amb Pedro J. Ramírez, ella ho va negar constantment amb el cap, evitant fer més comentaris, tal com explica ‘Chic’. Però això no va ser tot, ja que Ágatha Ruiz de la Prada va aconseguir deslligar la bogeria en la passarel·la i es va atrevir a barrejar la platja i el sol amb els seus habituals cors i flors. Una col·lecció fresca que no ha deixat indiferent ningú.