Ágatha Ruiz de la Prada durant una passarel·la

La confessió d'Ágatha Ruiz de la Prada que ha deixat a tothom en xoc

Ágatha Ruiz de la Prada ens ha deixat a tots en xoc després de la seva sobtada confessió

Ágatha Ruiz de la Prada té una germana secreta que s'assembla a ella, així ho ha confirmat la mateixa dissenyadora a 'La hora de TVE’ aquesta mateixa tarda. Es tracta d'un nou cas de parentiu secret en el món de la fama, una temàtica que en els últims dies ha estat d'actualitat en la premsa del cor.

Fa uns dies Antonio David Flores va treure a la llum la notícia del germà anònim de Terelu i Carmen Borrego; mentre que Javier Santos continua immers en la llarga batalla judicial amb la qual vol demostrar la paternitat de Julio Iglesias.

Ágatha Ruiz de la Prada confessa que té una germana secreta per part de pare

Precisament, Ágatha Ruiz de la Prada va aprofitar la visita del fill il·legítim del cantant al plató de TVE per a fer aquesta revelació sobre la seva vida més privada, confessant un parentiu que fins al moment romania ocult.

«Quan es va morir el meu pare em vaig assabentar que tenia una germana secreta que el meu pare no havia reconegut. Em sembla que és arquitecta, viu a Madrid i crec que s'assembla molt a mi» ha revelat la dissenyadora davant la incredulitat dels allí presents.

Durant el programa, la dissenyadora va confessar que no coneixia a la seva germana, la qual va aparèixer poc abans de la defunció del seu pare. «Va aparèixer una nena, jo crec que sí que era la seva filla. Allí està, no la conec, a la seva mare sí que la coneixia molt. El meu pare era una mica com Julio Iglesias, li encantaven les dones» ha assenyalat davant l'atenta mirada de Javier Santos.

La dissenyadora no hi manté relació

La notícia es va fer tan viral i va causar tant d'impacte que, l'endemà d'explicar-ho, l'extravagant dissenyadora va decidir aclarir la situació legal en la qual es troba la seva germana.

«Aquesta noia té els nostres cognoms i va heretar del meu pare. Va heretar la legítima, perquè van demanar al meu pare que es fes les proves i ell no va voler, però és que estava ‘ga-ga’ i no s'assabentava de res» ha assegurat Ágatha Ruiz de la Prada, que també va explicar que el jutge va dictaminar el parentiu en veure que es desentenia.

Encara que la dissenyadora coneix l'existència de la seva germana des de fa anys, mai havia revelat cap tipus d’informació sobre aquest tema. Segons va explicar ella mateixa, li va néixer explicar-ho durant la visita de Javier Santos.