IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Agatha Ruiz de la Prada assegura que «no té ganes de sexe» a 'Sábado Deluxe'

La dissenyadora va estar casada amb el presentador Pedro J. Ramírez

Ágatha Ruiz de la Prada en 'Sábado Deluxe'
Ágatha Ruiz de la Prada a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

L'esperada entrevista de la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada a 'Sábado Deluxe' ha deixat diversos titulars, especialment pel que fa al seu exmarit, el periodista Pedro J. Ramírez, a qui va anomenar «l'innombrable» en diverses ocasiones. Però un altre dels temes que més ha fet que parlar ha estat la seva situació sentimental després de separar-se.

La dissenyadora ha afirmat que es troba «en el seu millor moment» personal, que no té intenció de renunciar a res: «Tinc ganes d'un xicot meravellós. Això sí, no tinc ganes de sexe ni sóc gens viciosa», va explicar per a sorpresa dels col·laboradors del programa. «Això (viciosos) sou vosaltres, els de 'Sálvame'. Si a mi un tio no m'agrada, no vull que em toqui ni amb un pal», va assenyalar poc després.

Els seus fills es posen de part d'ella

«No vull que em conegueu per ser la divorciada de, sinó pels meus dissenys», va explicar la dissenyadora al plató de Telecinco. Així i tot, va tenir paraules per al seu exmarit, a qui va titllar de «cursi de tota la vida» després del seu reportatge al de la seva nova esposa, Cruz Sánchez Lara. «Ell es creu que és més important que ningú i està en un moment egoista de la seva vida», va rematar Ágatha.

Respecte a la relació que tenen tots dos amb els seus fills després del divorci, la dissenyadora va explicar que els seus fills «han pres partit en la separació i, que de fet, viuen amb ella», i agraeix el que ha passat en la seva vida des del seu divorci.

Agatha Ruiz de la Prada va enviar un missatge el seu exmarit quan va afirmar que molts dels convidats que han anat a sopar a casa actualment es troben a la presó, encara que va admetre també que dos dels seus propis amics també han passat per la presó.

Tot i que se sent segura i va confirmar que la separació ha estat positiva per a ella, Agatha Ruiz de la Prada va confessar que «no s'hagués separat» de Pedro J. perquè «estava en un moment per tenir néts i no per buscar xicot». De fet, pensava que el seu matrimoni era «de 9,5» i li va ser difícil assimilar el seu divorci.


Comentaris

envia el comentari