IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una agència de viatges de Vilanova i la Geltrú es desborda per la seva oferta d'anar a la manifestació de Brussel·les

L'agència vilanovina assegura que ja no queden places hoteleres a Brussel·les i que també s'estan esgotant a Anvers, la segona ciutat més gran de Bèlgica

Imatge d'una concentració a Brussel·les
Imatge d'una concentració a Brussel·les | ACN

L'agència de viatges 'Som Viatges Vilanova' va tenir la iniciativa d'oferir un paquet d'autobús i nits d'hotel per poder assistir a la manifestació que l'ANC i Òmnium Cultural han convocat pel pròxim 7 de desembre a Brussel·les. Una concentració que s'ha ficat enmig del pont del Dia de la Constitució, el 6 de desembre, i el de la Immaculada Concepció, el 8 de desembre, i que ha provocat que molta gent valori l'opció de desplaçar-se a Brussel·les i gaudir del pont a la capital belga

  

Esgotades les places hoteleres a brussel·les 

No obstant, i el que no s'esperava l'agència vilanovina, és que la demanda acabaria desbordant l'oferta. A hores d'ara, i segons fonts de l'agència, ja no queden places hoteleres disponibles a Brussel·les i s'estan reservant llits a Anvers, la segona ciutat més gran de Bèlgica.

«Ara se’ns demana des de l’ANC del Vendrell i Valls, si podem gestionar més places» explica la responsable de l'agència, Sònia Masdeu, que creu que el comboi d’autocars podria ser de cinc vehicles, i afegeix que «Anvers ja comença a estar esgotat i ara estan mirant de trobar places a Lieja». 

A hores d'ara, l'agència afirma que ja hi ha 162 persones que es desplaçaran a la capital de Bèlgica amb aquest paquet, que a més d'assistir a la manifestació de Brussel·les, també comprèn la visita a la ciutat de Bruixes. 


Comentaris

envia el comentari