Agredeixen a Alberto Chicote a 'Pesadilla en la cocina'

El restaurant Baltia va protagonitzar el capítol més polèmic

Pesadilla en la cocina ha emès un dels programes més impactants d'aquesta edició i, potser, de tota la història del format. Es desplaçaven a madrileny barri de l'Estrella, una zona en teoria idònia per triomfar amb un restaurant. Però el Baltias va resultar ser un altre d'aquests negocis amb un amo molt desmotivat i una cuina massa bruta; la manca d'autoritat i il·lusió del propietari, especialment en cuina, van portar al negoci a la vora del precipici.

Si en el programa de Chicote estem acostumats a veure cuines esperpèntiques, la del Baltias es va emportar la palma: amb un xef que encara que es definia a si mateix com un "apassionat de la cuina" no era capaç de netejar la seva zona de treball, era fàcil veure les bestioles campant al seu aire pel local ... i la resta del restaurant no estava millor. "Més merda que el pal d'un galliner", va dir el propi Chicote sobre la terrassa.

L'estrella del programa va ser sens dubte Ronal, el cuiner del restaurant que va passar de l'admiració total a Chicote, a enfadar-se amb ell quan aquest va començar a criticar el seu treball a la cuina i la seva falta d'higiene.

"Mai m'havia trobat amb un cuiner que s'hagi llançat a buscar-me a trencar-me la cara", va explicar Chicote durant la reobertura del restaurant, i al final Ronal va revelar el veritable motiu dels seus problemes: va assegurar que s'estava quedant cec, problema que l'acabarà allunyant definitivament de la seva gran passió.

Tot i que el restaurant es va quedar amb una reforma, una nova carta i els consells de Chicote, segons podem veure en TripAdvisor el negoci no ha estat capaç de superar la seva crisi i ha acabat tancant les seves portes.


Comentaris

envia el comentari