Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Rumb a Hondures: Telecinco confirma el 13è concursant de 'Supervivientes 2021'

Telecinco estrenarà l'edició d'enguany del seu exitós programa el pròxim 8 d'abril

Telecinco continua comunicant amb comptagotes els noms dels protagonistes de la nova edició de 'Supervivientes', que s'estrenarà el pròxim 8 d'abril a la cadena de Mediaset. Encara que queda algun concursant per conèixer, ara com ara, s'han confirmat 13 noms, el darrer d'ells el d'Agustín Bravo. El presentador extremeny, de 60 anys, haurà de demostrar les seves habilitats de supervivència a les terres d'Hondures. Feia anys que la productora del programa intentava fitxar-lo, cosa que finalment ha aconseguit enguany.

Agustín Bravo haurà de competir a l'illa hondurenya pel premi final del concurs amb Antonio Canales, Sylvia Pantoja, Alexia Rivas, Tom Brusse, Olga Moreno, Carlos Alba, Marta López, Lara Sajén, Melyssa Pinto, Omar Sánchez 'El Negro' i Lola i Valeria Marini. El presentador extremeny, de 60 anys, serà el més veterà a Hondures, seguit de prop per Antonio Canales, que en té 59.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una de les cares més conegudes de la televisió espanyola dels anys 90

Agustín Bravo Abreu, presentador de ràdio i televisió a Espanya, es va donar a conèixer en la dècada dels 90. Durant aquells anys, va gaudir d'una gran popularitat, treballant en diverses cadenes com TVE, Telecinco i Antena 3, entre altres. Els seus primers passos en el món de la televisió van venir de la mà de TVE, on va treballar al costat de Jesús Hermida al programa 'Por la mañana'. Posteriorment va fer el pas a Telemadrid, on va presentar 'Zip Zap. La guía', al costat d'Ana Blanco, i 'Verano 90', amb Mariló Montero.

Imatge d'arxiu d'Agustín Bravo, somrient i amb el dit polze de la mà dreta amunt
Telecinco ha confirmat ja 13 participants de cara a l'edició d'enguany de 'Supervivientes'. | GTRES

El gran pas d'Agustín Bravo va arribar amb el seu fitxatge per Telecinco, on va ser presentador del programa 'Telecupón', al costat de la coneguda Carmen Sevilla. Després de la seva estada a la cadena de Mediaset, va presentar al magazín 'Bravo por la tarde' a Canal Sur, programa pel qual va ser guardonat amb l'Antena d'Or, premi atorgat per la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió d'Espanya.

Entre 1995 i 1998 va estar a Antena 3, formant part de l'equip de 'La noche de los magníficos'. Posteriorment va passar uns anys a Canal Sur, abans de tornar a Antena 3. Agustín Bravo també ha treballat a la televisió pública de Castella i Lleó, presentant el programa 'En buena hora'. Actualment, treballa a la Cadena Cope, on presenta la programació local matinal a Sevilla i substitueix Carlos Herrera durant les vacances d'estiu.

La faceta artística de Bravo

Tot i que principalment és conegut per la seva tasca com a comunicador, Agustín Bravo té també una faceta artística. El presentador va provar sort en el món de la interpretació i va realitzar uns primers passos en 'Los gurús de la crisi', una comèdia musical que es va estrenar en el teatre Arlequín, a Madrid.


Darrere de la seva tasca periodística, poc es coneix de la seva vida. L'any 2004 es va casar amb Susana Abad, amb qui té una filla, Alejandra.