ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Aída Nízar pateix un aparatós accident de moto a Itàlia

Estava fent una gravació mentre circulava en scooter quan ha perdut el control del vehicle i ha impactat contra una barana
Aída Nízar a 'Gran Hermano Italia' | Archivo

 

Aída Nízar va marxar a viure a Itàlia fa algun temps, però la seva vida allà està sent més accidentada del que ella havia previst. Fa poc, l'concursant de 'Gran Hermano' va ser denunciada per banyar-se a la Fontana di Trevi a Roma i ara ha patit un accident en moto mentre gravava un vídeo d'Instagram.

 

Tot i que ella mateixa ha compartit el vídeo a les xarxes socials, el primer a fer-ho va ser una altra persona, un usuari que va captar el moment i sense dubtar-ho va publicar l'accident de Nízar a Instagram.

 

 

A les imatges se la pot veure a la moto, arrencant i parlant a càmera mentre condueix, sense dur el casc, tot s'ha de dir. La gravació l'estava fent per promocionar un acte al qual assistiria a un local d'oci nocturn d'Itàlia.

 

Va caure després de xocar contra una barana

Just abans de patir l'accident, Aída cridava en italià: «¡Adoro la mia vita!», sense saber el que li esperava poc després. En condir per una baixada que feia corba al darrere d'un cotxe, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va perdre el control de la moto i va acabar contra una barana.

 

Aída Nízar momentos antes de su accidente | Instagram

 

Al vídeo es pot veure com condueix la moto per un carrer sense gaire trànsit, segurament ja ho va fer allà per aquest motiu concret. El carrer era ample però inclinat i tenia una baixada pronunciada. Sembla que Aída no comptava amb un cotxe que hi havia davant seu i just a l'intentar esquivar-lo no va ser capaç de controlar la moto i va sortir disparada contra la barana que hi havia per separar les dues carreteres de la intersecció.

 

El que tampoc s'esperava Nízar és que algú l'hagués reconegut i l'estigués gravant mentre feia tot aquest espectacle, molt menys que un accident seu en moto acabaria circulant per totes les xarxes socials.

 

Aída parla del seu accident

Poc ha trigat Aída Nízar a criticar la persona que va pujar aquest vídeo a les xarxes socials: «Sento menyspreu per aquesta persona, va tractar de ridiculitzar-me», ha dit. Tot i això, molt orgullosa, encara va ser capaç d'afirmar que «una dona com Aída sap caure amb classe».

 

 

«Aprofito per aconsellar a tots que utilitzin sempre el cas. Sempre sóc responsable i porto casc i cinturó, hem de protegir-nos a nosaltres mateixos», deixava escrit, entre altres coses, a un comentari al seu compte d'Instagram. Sembla que en el moment de l'accident, Nízar va recordar que no portava casc i, sens dubte, es va espantar. Tot i això, s'ha d'aclarir que no es va fer cap mal.