Aída Nízar acusa a Sandra Barneda «de posicionar-se» i ataca el marit d'Irma Soriano

«M'he deixat la pell per tornar i no penso deixar que uns 'amateurs' m'esborrin del mapa televisiu, on faig tanta falta», assegura Nízar

 

Aída Nízar segueix al peu del canó. | España Diario

 

Després de la «gran» trobada a la gala de ‘GH VIP’ amb el marit d'Irma Soriano, Aída Nízar no està disposada que li passin per sobre i vol deixar clara la seva opinió sobre aquesta polèmica. Segons el portal ‘Vanitatis’, en una entrevista, l'exconcursant del 'reality' també ha volgut resoldre el conflicte amb Sandra Barneda. Nízar va voler aclarir el que va passar realment: «Sempre he treballat amb Sandra Barneda de manera magnífica i professional, però des que es barreja amor i treball, el resultat és aquest. Nagore, la seva parella, o el que sigui, va portar a plató unes persones maleducades que van estar insultant-me durant tot el debat, gravant-me amb telèfons mòbils, una cosa que està totalment prohibida, i burlant-se de mi. El regidor del programa, després de sentir que em cridaven 'filla de tal', 'grassa', 'fastigosa', va voler treure'ls de plató, però Sandra va intercedir perquè es quedessin. Finalment, els van canviar de lloc».

Aída assegura que una presentadora «no pot posicionar-se a favor de l'insult i les faltes de respecte», i que les paraules «de comiat de Sandra no poden anar dirigides a mi. Jo l'única cosa que vaig fer va ser dir-li a Nagore que sentia llàstima perquè no era tan feliç com jo». Tot i així, Kiko Matamoros ha volgut assegurar que aquest conflicte el va generar la mateixa Aída per provocar. Després de tot aquest embolic, Nízar ha volgut resoldre el tema: «M'he deixat la pell per tornar i no penso deixar que uns 'amateurs' m'esborrin del mapa televisiu, on faig tanta falta. No permetré que ni Sandra Barneda ni ningú que em desacrediti».

 

Però la concursant té un altre front obert amb el marit d'Irma Soriano, Mario Navarro, després que ella afirmés que l'havia agredit al plató del programa. Cal recordar que a la gala de 'GH VIP' de Telecinco del passat 6 d'abril van ser expulsats del plató per estar durant una llarga estona «barallant-se i discutint». Sobre aquesta polèmica, Aída ha explicat: «Amb aquest senyor només ha passat una cosa. Quan unes persones treballen en un programa de què s'avergonyeixen i no suporten les crítiques que els fan per la feina que hi fan, perden els papers. Tal com mostren les imatges que vosaltres heu publicat en exclusiva, es veu perfectament com ell ve de forma agressiva cap a mi i el regidor ha de frenar-lo. Està denunciat perquè em va agredir-me físicament. Em va donar un cop amb la mà, i per això, no el deixen tornar a entrar a plató i a mi sí».