Aída Nizar somrient a càmera en arxiu

Aída Nizar, a un pas de la presó després d'un nou escàndol al mig del carrer

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha tornat a fer una il·legalitat a la via pública

La imatge d’Aída Nizar va lligada a la polèmica. Sembla que l'exconcursant de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' no pot evitar que tot el que l’envolta es converteixi en notícia pel seu comportament controvertit.

Aída no sembla haver escarmentat amb els seus problemes passats amb els mitjans de transport, que en més d'una ocasió li han suposat un disgust. A l'accident que va tenir fa un temps amb una moto mentre circulava per Itàlia, se li sumen les vegades en què Nizar s'ha gravat mentre conduïa.

Un acte del tot imprudent al qual li ha agafat el gust, perquè fa poc ho ha tornat a fer. Es podria dir que Aída no fa gaire cas a les normes de circulació, ja que una vegada més ha tornat a incomplir les normes bàsiques, posant en perill la seva vida i la dels altres.

Ha estat ella mateixa qui ha publicat un polèmic vídeo a les seves xarxes socials. Després de sortir a la llum, molts usuaris han compartit la publicació per a denunciar, una vegada més, el seu comportament incívic. En el vídeo en qüestió se la pot veure en un descapotable mentre es troba estacionada a la plaça de Cibeles de Madrid amb la música a tot drap.

«Perquè quan Aída vol, et fa sentir que ho tens tot» diu Nizar mirant a càmera. Amb un gir del seu mòbil es pot apreciar que l'exconcursant es troba al volant del vehicle completament sola mentre espera que el semàfor es posi en verd. Però el que semblava que s’havia de quedar aquí, i que una vegada es posés verd deixaria de gravar, segueix.

El vídeo de la polèmica

«Perquè soc una dona que ho té... tot!» crida Aída mentre posa en marxa el cotxe i comença a circular pel carrer d'Alcalà al mateix temps que continua gravant-se i cantant la cançó que sona a la ràdio. «Anem a passar-ho bé!» exclama, fent-se sentir per sobre de la música.

A part de la temeritat que suposa estar conduint mentre es grava amb el mòbil, es pot apreciar que Aída Nizar tampoc porta posat el cinturó de seguretat i mou compulsivament la seva cabellera al ritme de la música. «Valora la teva vida!» s'atreveix a aconsellar mentre deixa clar que ni ella valora la seva pròpia ni la dels altres.