Aída Nízar de 'GH VIP' reapareix amb una nova parella i es fotografia en topless

La tertuliana ha passat unes vacances ben acompanyada

Aída Nízar | Kiko Hernández

Aída ha reaparegut després de guanyar el judici contra Mariano Navarro, home d'Irma Soriano, per ser «autor responsable d'un delicte de lesions previst i penat en l'article 147.3 del Codi Penal». La col·laboradora de televisió està més feliç i radiant que mai. Sembla ser, però, que aquest no és l'únic motiu pel qual Aída està tan contenta. Fa poques hores ha aparegut entre els braços d'un home desconegut amb qui s'ha fet un petó apassionat al carrer.

Aída Nízar amb la seva nova parella | Kiko Hernández

 

Una imatge que ha sorprès molta gent i que hi ha posat moltes etiquetes acompanyant el comentari: «La vida ens regala cada dia 24 hores per invertir-les en absoluta felicitat! #GraciasDiosporTanto #AdoromiVida #Lealtad #Absoluta #Generosidad #AdoromiVida #Grandiosa #Sensacional #Radiante #Elegancia #Valentía #Feliz #Maravillosa #Colosal #Sublime #Fascinante #BellezaAbsoluta #AdoratuVida #AdoroamiFamilia #GraciasDios #AdoroComunicar #GraciasDiosporTanto #Gracias #TesorodeAmigos #AdoroamisFans».

A més, Aída ha gaudit al màxim les platges d'Eivissa, des d'on ha penjat fotos en biquini. Fins i tot s'ha atrevit a aparèixer només amb la part inferior mentre es tapava de forma estratègica la part de dalt, tal com explica Kiko Hernández en el seu blog de Telecinco. A més, també hem pogut observar una altra imatge on apareix Aída sense tapar-se.

Aída Nízar | Kiko Hernández

Comentaris

envia el comentari