Aída Nízar defeca al terra del lavabo de 'GH VIP' i provoca una nova discussió

Nízar va voler tornar-li la broma a Aylén i Elettra, que prèviament havien escampat cacau en pols per simular excrements

Quan pensàvem que ja ho havíem vist tot en aquesta edició de 'GH VIP', apareix de nou Aída Nízar per deixar-nos amb la boca oberta. Tot va començar quan Aylén i Elettra van voler riure's de Daniela Blume i d'ella mateixa vessant cacau en pols per la tassa del lavabo perquè semblessin excrements, segons informa 'Formula TV'. No obstant això, com ja va sent habitual a la casa de Guadalix, tot va acabar amb una gran brega que el senyal 24 hores del programa va censurar.

Després de la broma d'Aylén i Elettra, Aída va decidir ser la protagonista del dia i va acabar anant de ventre al terra del lavabo de la casa de 'GH VIP', fet que no li va agradar a la resta d'habitants de la casa. De sobte, va entrar la parella de Marco Ferri i es va dirigir als seus companys dient: «Hi ha merda que fa molta pudor al lavabo». Llavors Daniela Blume va preguntar entre els riures d'Aída: «Però merda de veritat o de mentida?».

Tot va acabar explotant quan Alyson va repetir de nou que «hi ha merda humana» al lavabo. Davant d'això, Aída no va dubtar a respondre de forma directa que «hi ha molta merda humana aquí que va de llesta». A partir d'aquí, el programa va decidir censurar la brutal discussió entre els habitants de la casa per emetre-la a la gala del 16 de març.


Comentaris

envia el comentari