Aída Nízar ha estat hospitalitzada després de patir un infart a Xile

La concursant espanyola va haver de ser hospitalitzada després de realitzar una dura prova al reality xilè

Plató de 'Supervivientes 2020'
Aída Nízar es una de les concursants mes polémiques | Catalunya Diari

 

L'exconcursant de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes', Aída Nízar, hauria estat hospitalitzada a Xile després de la seva participació en un reality del país anomenat 'Resistiré'. Segons ha informat el programa xilè 'Intrusos en la red', l'espanyola s'ha convertit en una de les estrelles del programa perquè sempre està envoltada de polèmica, quelcom que ja era habitual al realities anteriors on havia participat.

La notícia de la seva hospitalització es va donar a conèixer aquest passat dilluns, dia 1 d'abril, a la tarda quan el programa va publicar a través de les xarxes socials que la concursant estava hospitalitzada amb «diagnòstic reservat» i afegia que les primeres informacions parlaven d'un infart.

El reality va reaccionar de forma immediata a les xarxes socials i van publicar un nou missatge al seu compte oficial de Twitter: «Als fans de #ResistiréMega, els informem que #Aída es troba en òptimes condicions!», deia la piulada. Segons recull 'La Coctelera', el programa 'Los Intrusos' va afirmar a través de les xarxes socials la veracitat de la informació davant de la incredulitat d'algun usuari.

  • Notícies relacionades: Aída Nízar torna a la televisió de la mà de MTV

Així doncs, 'Los Intrusos' explicava que Aída va estar hospitalitzada des del passat dissabte fins al dilluns a una clínica de Santiago de Xile i afirmava que era «responsabilitat dels metges i del canal» que la concursant estigués participant en el programa el mateix dilluns.

Els motius pels quals Aída Nízar va ser hospitalitzada

Segons va informar un altre mitjà xilè, 'ADN radio', l'exconcursant de 'Gran Hermano' hauria patit aquest 'contratemps' el passat dissabte «després de realitzar una prova de resistència on havien de posar el seu cap dins d'una galleda acrílica amb aigua».

Aquests mitjans xilens expliquen que ells altres participants del reality 'Resistiré' no van ser conscients en cap moment de la gravetat del que li havia passat a Nízar sinó que creien que la concursant estava en un spa per tal de recuperar-se després de la dura prova que havia fet. Dos dies després de l'ingrés hospitalari de la concursant, el programa comunicava l'estat de salut de Nízar en una piulada:


Comentaris

envia el comentari