Aída Nízar: «Olga Moreno està amb Antonio David per por. És la següent»

La controvertida col·laboradora de televisió ha carregat contra l'exmarit de Rocío Carrasco

La controvertida Aída Nízar fa temps que està allunyada de la televisió, però ara ha tornat a cobrar protagonisme, i tot per Antonio David Flores. I és que aquest, que està sent acusat de presumptes maltractaments per la seva exdona, Rocío Carrasco, va viure un moment violent amb ella.

En concret, fa anys, al programa 'Enemics íntims', ell es va aixecar cap a on estava l'esmentada col·laboradora. Diverses persones van haver de frenar-lo en sec abans que fes alguna cosa, després de sentir que ella li havia dit «padràs».

Aquestes imatges s'han emès en la sèrie protagonitzada per Carrasco i això ha portat al fet que Aída hagi volgut aprofundir en el comportament de Flores.

Aída carrega contra Antonio David

Fa uns dies va ser la mare de Nízar la qual va donar suport a Rocío a través de les xarxes socials. Ho va fer compartint el vídeo de l'esmentat episodi que va viure la seva filla amb Antonio David. Vídeo que, a més, va acompanyar de la seva experiència nefasta amb Antonio David al 'reality' 'Acorralados'. I és que també van protagonitzar moments molt tensos.

Doncs avui és Aída qui ha volgut explicar a la premsa què li sembla tot el que s'està veient en el documental sobre Antonio David. Nízar ha concedit una breu entrevista a Europa Press en què exposa sobre el citat famós que «és una persona agressiva. És un agressor, una mala persona i ha fet la vida impossible a infinitat de dones, que han fet el més aberrant que pot fer una dona i que ell ha hagut de pagar per fer callar la boca».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És més, després ha afegit, dirigint-se a la premsa: «Per què no tireu d'hemeroteca? Per què no tireu d'aquestes dones que, després d'anar a dormir amb ell, va passar el que va passar i, perquè no passessin aquests nou mesos, van haver de fer alguna cosa veritablement aberrant? Qui diu que Antonio David no és pare de més fills?».

Els reporters han volgut preguntar a la famosa si no tem que Antonio David pugui prendre mesures legals contra ella pel que diu. No obstant això, ha estat molt clara i contundent: «Ell el que tem és que jo tregui infinitat de coses que hi ha aquí». Unes paraules que ha dit mostrant a càmera el seu mòbil.

Dona suport a Rocío Carrasco

En aquesta entrevista que ha concedit a la premsa, Aída Nízar ha deixat clara la seva postura a favor de Rocío Carrasco. És més, ha aprofitat aquests minuts per criticar els qui, tot i la documentació presentada per aquesta i el seu testimoni, segueixen sense creure-la.

Així, ha exposat: «Què ens cal? Veure-la sota terra? Necessiten vostès veure això? Veure a aquests morts que va deixant a l'armari el senyor Antonio David?». Això, sense passar per alt que també ha dit: «A veure si els jutges s'adonen que el maltractament psicològic fa mal com una hòstia. A veure si s'adonen que com Rocío hi ha milions de dones en el món, no només a Espanya».

Aída parla també d'Olga Moreno i Rocío Flores

De la mateixa manera, en la seva intervenció la controvertida col·laboradora també ha tingut paraules per Olga Moreno, l'actual dona de Flores.

En concret, ha deixat clar que no comprèn com aquesta dona continua amb ell: «El que Olga ha suportat és impagable. No entenc com una dona com ella, tan meravellosa, segueix aquí». Això sí, després ha afegit: «Olga hi és per por. Us recordo que Rocío ha trigat 15 o 20 anys a parlar, la següent serà Olga».

Per finalitzar ha fet esment a Rocío Flores, la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco, que ha fitxat per 'El programa de Ana Rosa'. Sobre la jove, ha manifestat: «Li han rentat tantíssim el cap a aquesta filla que veritablement és incapaç, la seva ment, de poder assimilar que té un veritable monstre com a pare». Tot i això, ha afegit, «valdria més que en comptes de seure en un plató de televisió per diners agafés el telèfon i truqués la seva mare».


Comentaris

envia el comentari