Aída Nízar

Aída Nízar reapareix molt canviada per anunciar que l'han obligat a demanar ajuda

Aída Nízar ha pres mesures dràstiques

Aída Nízar ha tornat a les nostres vides i per la porta gran. Després de molt de temps allunyada de la televisió, aquesta concursant de realities s'ha vist obligada a demanar ajuda després de fer-se pública l'última polèmica en què s'ha vist embolicada.

Des que va aparèixer per primera vegada a Gran Hermano, aquesta empresària s'ha convertit en un dels personatges més odiats de la televisió. I és que la seva peculiar manera de ser i el seu poc tacte a l'hora de dir les coses no li han permès encaixar en aquest món.

Ara, Aída Nízar s'ha tornat a convertir en el centre d'atenció després d'anunciar que està a punt de presentar una querella contra Telecinco, Mediaset i la productora La Fábrica de la Tele.

Aída Nízar
Aída Nízar sempre protagonitza moltes polèmiques. | Europa Press

 

I és que, després de saber-se que és una de les víctimes d'Operació Luna, més coneguda com a Operació Deluxe, Aída Nízar acaba de començar una nova guerra contra aquestes empreses audiovisuals.

Aída Nízar va a totes

Aída Nízar sempre s'ha mostrat com una dona forta que no tem a res ni a ningú. Per això no està disposada que se la qüestioni ni personalment ni professionalment. «Vaig a buscar-los, no continuaran atacant el meu honor».

L'empresària acaba d'anunciar que ha presentat al jutjat de primera instància de Madrid un escrit de conciliació, amb una querella penal prèvia, per un suposat «delicte contra l'honor».

Segons la televisiva, s'ha sentit atacada tant per l'empresa de Paolo Vasile com per Telecinco i La Fábrica de la Tele, ja que assegura que han donat informació falsa sobre la seva activitat empresarial.

Foto d'Aída Nízar somrient en un photocall.
Aída Nízar està disposada a anar davant la Justícia si fa falta. | CatalunyaDiari
 

Tal com es pot veure en aquest document previ, hi ha uns correus electrònics enviats pel despatx d'advocats d'Aída Nízar en què se'ls demana una rectificació, però «van ser ignorats».

«En dies anteriors i al programa Socialité, així com a les xarxes socials de la seva cadena, s'han donat una sèrie d''informacions falses' respecte a una suposada activitat empresarial fraudulenta dirigida per la meva clienta com a suposada titular d'una empresa de reformes», han assegurat.

Durant una de les emissions d'aquest programa de Telecinco es va mostrar un perfil de Twitter que se li va atribuir a Aída Nízar i al seu presumpte negoci.

Un perfil que, segons Aída Nízar, va ser «inventat i creat pels mateixos demandats a fi de dotar de credibilitat les notícies que, en aquell moment, s'estaven publicant tant als programes de la cadena, com a les seves xarxes socials».

Per donar credibilitat a la informació, aquest programa de La Fábrica de la Tele va fer referència a unes declaracions que hauria fet la seva mare, María Ángeles Delgado, en relació amb aquest tema.

Foto d'Aída Nízar caminant pel carrer.
Aída Nízar assegura que tot el que s'ha explicat sobre ella és fals. | CatalunyaDiari
 

Tot i que aquest punt també ha estat totalment desmentit per l'equip d'advocats d'Aída Nízar, ja que asseguren que és impossible que a aquesta dona li hagin pogut preguntar pel tema.

«La suposada entrevista mantinguda amb María Ángeles Delgado és falsa, ja que, en aquests moments, ni tan sols és a Espanya, sent rotundament fals que se l'hagi entrevistat en relació amb la notícia indicada».

En aquest acord de conciliació, la demandant reitera que «totes les informacions publicades i emeses als programes de Telecinco, pertanyents a Mediaset i produïts per La Fábrica de la Tele, en relació amb una presumpta activitat empresarial fraudulenta d'Aída Nízar és total i absolutament falsa».