Aída Nízar

Aída Nízar sacseja Paolo Vasile i revela l'aterridor secret de Mediaset

Aída Nízar revela el motiu pel qual ja no treballa a Telecinco

Aída Nízar, antiga concursant de 'Gran Hermano', va ser una de les cares més controvertides de Telecinco, però va desaparèixer sobtadament. Tothom pensava que l'havien vetat a la cadena, així que no ha tingut més remei que donar un cop sobre la taula i explicar la veritat.

Recentment, ha fet unes declaracions a les seves xarxes socials que no han deixat indiferent.

Aída Nízar ha treballat als programes més importants de la petita pantalla i tots els espectadors coincideixen en una cosa. Té un gran talent per entretenir l'audiència, però és cert que el seu temperament és massa explosiu. Per això el públic pensava que els directors de Mediaset havien decidit prescindir dels seus serveis.

Paolo Vasile
Paolo Vasile rep un atac inesperat. | GTRES

Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, sempre s'ha envoltat d'un equip fantàstic i per això va comptar amb Aída en el passat.

No obstant això, Nízar es va cansar de rebre un sou que ella considerava «insignificant» i va pensar que el millor era canviar de vida. És conscient que el seu poder de convocatòria estava fent milionari a Vasile i ella també volia part del pastís.

Paolo Vasile s'ha quedat sense alè perquè no hauria pensat mai que una de les seves antigues treballadores revelés el seu secret més ben guardat. Nízar garanteix que és una amant dels mitjans de comunicació, però no està disposada a fer qualsevol cosa per treballar-hi.

Considera que els seus antics companys són uns «ionquis de la tele» que venen la seva ànima a canvi de popularitat.

Aída Nízar ha atacat Telecinco en el moment més complicat de la cadena. L'audiència té al punt de mira molts programes arran del comportament que han tingut amb Antonio David Flores. Suposadament, Paolo s'ha aprofitat d'una tragèdia família per fer-se «milionari» i quedar-s'ho tot per ell.

Aída Nízar revela el costat ocult de Telecinco

Aída Nízar ha estat molt temps en silenci i l'audiència pensava que Paolo Vasile havia posat fi a la seva carrera televisiva. Per aquest motiu, ha fet servir les seves xarxes socials per enviar un missatge que no ha deixat indiferent ningú: «No estic vetada». L'antiga col·laboradora de Telecinco garanteix que ha estat ella qui ha pres la decisió de desaparèixer.

Vasile no hauria esperat mai que algú del seu equip tragués a la llum els seus draps bruts per deixar en evidència una realitat que ningú coneixia. «Senzillament treballo per guanyar diners i ara mateix els caixets que paguen a Mediaset són insignificants. Aquella colla ho accepta tot», explica Nízar. Assegura que tots els que estan al costat de Paolo ho fan per guanyar fama i pes a la crònica social.

Aída Nízar assegura que l'únic interès que tenia quan col·laborava a Telecinco era fer diners. «Jo entenc que treballar és sinònim de guanyar diners per poder viure com una mereix», comenta. En el moment que ha deixat de guanyar el sou que rebia en el passat, ha optat per desaparèixer dels mitjans.

Aída Nízar
Aída Nízar sempre ha estat molt polèmica. | Europa Press

Aída Nízar fa tremolar Paolo Vasile

Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, és un dels homes més influents del moment perquè té molt poder al mercat audiovisual.

En cap moment hauria pensat que algú pogués treure a la llum la realitat que ningú no s'atreveix a explicar. Aída sempre s'ha caracteritzat perquè és diferent, així que ha estat ella qui ha alçat la veu per fer justícia.

L'antiga col·laboradora de Telecinco no té res contra la cadena, simplement està molesta perquè suposadament han mentit. Vol deixar clar que mai no ha estat vetada de cap espai, és ella qui es nega a treballar-hi. Pretén recuperar el sou que cobrava al passat perquè creu que els seus honoraris estan més que justificats.