Aída Nízar segueix facilitant informació de l'exterior a 'GH VIP'

Les xarxes demanen la seva expulsió disciplinària

Aída Nízar segueix introduint informació de l'exterior a 'Gran Hermano VIP'. | Twitter

Després de tornar a la casa de Guadalix dues setmanes després de la seva expulsió, Aída Nízar segueix revelant informacions de l'exterior als concursants. La majoria de participants l'ignoren, excepte Daniela Blume, que s'ha allunyat dels seus companys i ha creat amistat amb la tertuliana. Segons 'Blastingnews', els seguidors de la sexòloga es mostren preocupats i acusen Aída Nízar de manipular-la psicològicament.

Les xarxes socials han denunciat que no està seguint les normes del concurs i exigeixen l'expulsió disciplinària de la concursant per manipular els seus companys amb informació de l'exterior per enfrontar-los entre ells. Els seguidors del programa han exposat alguns d'aquests casos protagonitzats per Aída Nízar:

—Li va explicar a Daniela que havia presenciat una conversa entre Elettra i Alyson en què criticaven la seva forma de menjar i les seves postures a les fotos. No obstant això, l’exconcursant de 'Gran Hermano' ja havia estat expulsada quan això va passar.

—Va tenir una conversa amb Emma Ozores sobre la trucada que havia fet al seu amic Nacho, però, quan Aída la va escoltar, era a plató.

—Va justificar davant de Marco Ferri l'empipament d'Aylén, dient-li que des de l'exterior semblava que tingués una relació que anés més enllà amb Alyson Eckmann.

—Li va mentir a Daniela explicant-li que a la seva àvia li havia dit que li agradaria que es fessin amigues i que estigués més vinculada a la casa. Des de llavors, la sexòloga es preocupa més per la seva imatge i va més amb la tertuliana. No obstant això, Aída Nízar no ha conegut mai l'àvia de Daniela.

—Li va explicar a Aly que quan sortís de la casa es trobaria amb un problema amb la relació entre Marco i Aylén.

—Li va confessar a Marco davant tots els seus companys que el criticaven per darrere per la seva presumpta relació amb Alyson i deia que no es fiés d'ells.

—Li va dir a Daniela que no podia ser amiga d'Elettra després que l'hagués criticat per darrere, encara que posteriorment totes aquestes crítiques les va dir també en persona la sexòloga.


Comentaris

envia el comentari