Aída Nizar sorprèn apareixent semidespullada a la televisió Italiana

La controvertida col·laboradora de programes de Telecinco ha protagonitzat una imatge d'allò més cridanera
Aída Nízar, exparticipante de 'Gran Hermano', ahora está en la televisión italiana.
Aída Nízar, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Aída Nízar crida l'atenció allà on va i precisament això és el que va fer en la seva tornada a la feina després de les seves vacances a Eivissa. Aída Nízar, sense embuts ni vergonya, no ha tingut miraments per ensenyar un pit en directe mentre apareixia en directe a la televisió italiana. L'exparticipant de 'Gran Hermano' triomfa ara a Itàlia, on forma part de l'equip de col·laboradors del programa 'Pomeriggio Cinque', el programa del cor que s'emet cada dia a 'Canale 5'.                         

 

La seva aparició el passat dimecres, doncs, va servir de ben segur per augmentar l'audiència, perquè després de l'escena davant les càmares, el seu nom es va erigir com una tendència emergent a les xarxes socials i en els cercadors d'Internet, el vídeo circula per tot arreu.

 

 

Aída Nízar, sense embuts

Nízar és sinònim d'escàndol. De fet, són molts els qui a Espanya són coneixedors de les seves actuacions i és per això mateix que l'acció no ha agafat per sorpresa a ningú. I és que mentre oferia un discurs amb el qual s'anava emocionant a poc a poc, reflectit en el seu to i ritme de veu, va moure més del compte les seves mans i els seus braços i, sense poder controlar-ho, el vestit es va esmunyir per avall i... sopresa.                          

 

En l'escena es veu que ja s'havia relliscat un parell de vegades, però la tercera va ser contundent. Un dels tirants del seu vestit va cedir finalment i Itàlia va poder veure el pit d'Aída Nízar. Sense embuts i sorprenent a tothom, Nízar demostra dia a dia des d'Itàlia que segueix sent la mateixa que creava controvèrsies a Espanya.                                 

 Comentaris

envia el comentari