INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Ainhoa Cantalapiedra es nega a cantar a la celebració de l'Orgull Gai per no cobrar

Ja fa cinc anys que actua sense rebre cap compensació econòmica
Ainhoa amb Manuel Carrasco i Beth | Cedida

Ainhoa Cantalapiedra es va fer famosa després de guanyar la segona edició d''Operación Triunfo', l'any 2002. Nascuda al País Basc el 1980 i amant de la música des de petita, Ainhoa va concursar al costat de reconeguts artistes com Manuel Carrasco, Beth, Hugo Salazar o Elena Gadel, encara que, finalment, va ser ella la guanyadora, durant una final molt emocionant. Anys després, el 2014, va publicar el seu últim disc, 'ADN', gràcies a les aportacions econòmiques dels seus seguidors. Ara, Cantalapiedra ha reaparegut, i no ha deixat ningú indiferent amb les seves paraules. Durant els últims cinc anys, Ainhoa ha actuat a la celebració de l'Orgull Gai, però enguany ha decidit no fer-ho. 

 

A través del seu compte d'Instagram, la cantant ha publicat una fotografia anunciant que «aquest any no estarà cantant a cap Orgull ni a l'Orgull Gai de Madrid tampoc». «Considero que a l'ombra s'està millor quan no respecten que tots mereixem cobrar per la nostra feina, i més després de cinc anys cantant gratis. Ho sento, però aquest any no. És tot el que puc dir des del respecte que es mereix el públic i els artistes», ha assegurat la cantant. Els seus seguidors no han tardat a donar-li el seu suport, a través de centenars de comentaris i reaccions a les xarxes socials. 

 

 Comentaris

envia el comentari