Aitana, criticada per la seva primera cançó en solitari

Alguns seguidors de la cantant catalana s'han mostrat decebuts perquè s'hagi utilitzat 'autotune' en excés
Imagen de la cantante Aitana en una de las escenas del videoclip de su canción 'Teléfono'
Imatge de la cantant Aitana en una de les escenes del videoclip de la seva cançó 'Teléfono' | Youtube
 

El regrés d''Operación Triunfo' a TVE es va convertir en tot un èxit d'audiència i molts dels seus concursants han esdevingut en autèntics ídols a tot Espanya. Un d'aquests casos és el de la catalana Aitana Ocaña, que, tot i haver quedat segona al concurs, ha aconseguit tindre més renom que la guanyadora Amaia. 

 

La seva cançó 'Lo Malo' amb Ana Guerra s'ha convertit en una de les cançons més exitoses del moment i l'expectació que s'havia generat per la publicació de la seva primera cançó en solitari era enorme. Aquest divendres, per fi, va arribar el dia i 'Teléfono' va veure la llum a les xarxes socials.

 

 

‘Teléfono’ es converteix en tot un éxit

La seva publicació ha estat tot un èxit pel que fa als números. En poc més de 48 hores, la cançó acumula més de quatre milions de reproduccions a YouTube i s'ha col·locat al primer lloc de les principals llistes d'èxits d'Espanya. Una gran notícia per la catalana després de l'èxit de 'Lo Malo'.

 

Si bé la cançó ha rebut una monumental acollida per part del públic, el cert és que la gran expectació que s'havia generat al voltant de com seria la nova cançó i el seu videoclip ha deixat a molts dels seus seguidors decebuts amb el resultat final. I és que les xarxes s'han omplert de comentaris criticant el vídeo, la lletra i la cançó.

 

Al videoclip es pot veure a Aitana cantant 'Teléfono' en diferents escenaris: entre infinitat de pètals de rosa, entre miralls i amb centenars de fotografies a l'esquena. No obstant això, aquest fet no és el que ha estat més criticat, ja que com ella mateixa ha dit, «per a gustos estan els colors».

 

Molt criticada pels seus seguidors

L'excés d''autotune' que s'ha utilitzat en la seva primera cançó en solitari és el que menys ha agradat als fans més incondicionals d'Aitana i així li han fet saber a través de les xarxes socials. A més, també l'han qualificat de ser una cançó «enganxosa» i «molt comercial», quelcom que tampoc semblar agradar a algunes persones.

 

Els fans de la catalana esperaven que en el seu debut en solitari s'allunyaria de les cançons comercials per fer-ne de més pròpies i personals: «És enganxosa i segur que me l'aprenc de 0, i la canto 24/7, però Aitana és capaç de moltíssim més. És que no m'agrada quan una artista se'n va a la música comercial amb lletra simple i ritme repetitiu, em crea rebuig», critica una usuària a Twitter.

 

 

 Comentaris

envia el comentari