Aitana ignora les crítiques i va de groc al concert de Pineda de Mar

La cantant catalana ja havia estat criticada per vestir de groc -per la relació del color amb l'independentisme- en cites anteriors, però ho ha tornat a fer

Imatge d'Aitana durant el concert del passat dimecres a Pineda de Mar
Imatge d'Aitana durant el concert del passat dimecres a Pineda de Mar | Instagram @aitana_ot2017

A mesura que avancen els mesos, el gran fenomen d''Operación Triunfo 2018' es va ressituant i, a poc a poc, alguns exconcursants van acaparant més importància que altres. És el cas de la catalana, procedent de Barcelona, Aitana. La jove de dinou anys té tots els elements necessaris per agradar, i això a GestMusic ho saben i ho aprofiten.

Tot i que el seu primer single en solitari no es troba dintre del repertori del programa, l'organització sempre li dona uns minuts per poder cantar-lo i en el darrer concert d'OT, a Pineda de Mar, també ha estat així.

Aitana es posava davant el públic disposada a fer gaudir tothom amb la seva nova cançó, però era un altre detall el que més cridava l'atenció de la gent. La jove pujava a l'escenari vestida completament de color groc, una cosa per la qual ja ha estat criticada en ocasions anteriors.

Aitana no renuncia al groc

Molta gent no veu bé que la jove vesteixi tant d'aquest color, ja que el relacionen amb la simbologia independentista i consideren que la catalana dona així el seu suport a la causa, cosa que no agrada a tothom. I és que aquesta no ha estat l'única ocasió que s'ha pogut veure a la cantant vestida de groc.

La catalana ha lluït aquest color durant una entrevista a TV3, a la recepció de l'alcalde del seu municipi i, fins i tot, a la portada del seu single surt pintada d'aquest color, tot això ha provocat que els més crítics no la deixin en pau. Després de ser criticada per aparèixer amb un jersei groc a la recepció amb l'alcalde del seu municipi, ella mateixa va dir que la situació la va afectar.

Aitana durant la recepció amb l'alcalde de Sant Climent de Llobregat, poc després de sortir d'OT
Aitana durant la recepció amb l'alcalde de Sant Climent de Llobregat, poc després de sortir d'OT | Instagram

 

«Ningú em va explicar el que havia passat a Catalunya. Així que em vaig posar una samarreta groga, perquè m'agrada el groc. I es va 'liar parda'. No vaig voler opinar, digués el que digués m'ho recriminaries, però vaig començar a posar cors grocs a les xarxes, no sé per què, em va fer ràbia. Aquell dia anava a anar al cinema i em vaig quedar plorant a casa. Sóc una mica sensible, a veure si aprenc ja», afirmava. Però ara sembla que ja ho té tot superat i que ningú farà que deixi de vestir el seu color preferit.

La cantautora Joan Baez dedica la cançó 'Més lluny' als polítics presos

I és que no seria la primera vegada que un artista dona el seu suport a l'independentisme. El Festival de Cap Roig va viure un dels moments més emocionants i destacats de l’edició d'aquest any en el concert de la cantant folk nord-americana, Joan Baez.

L’artista es trobava en el punt àlgid de la seva actuació, quan va voler dedicar ‘als presos polítics’ la cançó ‘Més Lluny’ de Lluís Llach, peça que és la segona part de ‘Viatge a Ítaca’ del compositor de Verges. Bona part del públic assistent va ovacionar a Joan Baez i es van posar dret cridant «Llibertat, Llibertat».


Comentaris

envia el comentari