Aitana i miguel Bernardeu junts, mostrant el seu amor

Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau de vacances a Eivissa

L'artista catalana excocnursant d'Operación Triunfo desconecta de la rutina amb l'actor d'Elite

Aitana Ocaña està passant per un excel·lent moment professional però també personal, ja que l'artista està gaudint d'unes magnífiques vacances a Eivissa, juntament amb la seva parella, Miguel Bernardeau i la companyia d'alguns amics.

Aitana i Miguel junts a Eivissa

L'exconcursant d'Operación Triunfo, que fins al pròxim 23 de juliol no té cap concert previst, ha aprofitat viatjar a l'illa pitiüsa amb el fill d'Anna Duato. La relació entre Aitana i Miguel, que va començar el passat mes d'octubre, va vent en popa.  Als seus 20 i 23 anys respectivament, estan molt enamorats i després de més de mig any de relació ja gaudeixen de les seves primeres vacances junts.

Aitana i Miguel gaudint de les seves vacances en parella
Aitana i Miguel gaudint de les seves vacances en parella | GTRES

 

L'èxit acompanya Aitana

La cantant catalana no acostuma a parlar de la seva vida privada, però les fotografies parlen per si soles, ella i Miguel estan passant per un excel·lent moment que a més va acompanyat del gran èxit musical que està tenint Aitana.

Petons i carícies i més petons

Sens dubte, Aitana i Miguel formen una de les parelles del moment i acaparen els flaixos allà on van.  L'artista i el protagonista de la sèrie Elite acaparen totes les portades de les revistes. Cap dels dos oculta el seu amor i la seva relació està més que consolidada, petons, carícies i somriures és el que tots dos han mostrat de cara a les càmeres.

Aitana i Miguel es fan un petó
Aitana i Miguel es fan un petó | GTRES

 

També et pot interessar...