ÚLTIMA HORA:

Un camió avariat complica el trànsit a la B-23 barcelonina

Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau de vacances a Eivissa

L'artista catalana excocnursant d'Operación Triunfo desconecta de la rutina amb l'actor d'Elite
Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau amb amics a Eivissa | GTRES

 

Aitana Ocaña està passant per un excel·lent moment professional però també personal, ja que l'artista està gaudint d'unes magnífiques vacances a Eivissa, juntament amb la seva parella, Miguel Bernardeau i la companyia d'alguns amics.

Aitana i Miguel junts a Eivissa

L'exconcursant d'Operación Triunfo, que fins al pròxim 23 de juliol no té cap concert previst, ha aprofitat viatjar a l'illa pitiüsa amb el fill d'Anna Duato. La relació entre Aitana i Miguel, que va començar el passat mes d'octubre, va vent en popa. Als seus 20 i 23 anys respectivament, estan molt enamorats i després de més de mig any de relació ja gaudeixen de les seves primeres vacances junts.

Aitana i Miguel gaudint de les seves vacances en parella | GTRES

 

L'èxit acompanya Aitana

La cantant catalana no acostuma a parlar de la seva vida privada, però les fotografies parlen per si soles, ella i Miguel estan passant per un excel·lent moment que a més va acompanyat del gran èxit musical que està tenint Aitana.

Petons i carícies i més petons

Sens dubte, Aitana i Miguel formen una de les parelles del moment i acaparen els flaixos allà on van. L'artista i el protagonista de la sèrie Elite acaparen totes les portades de les revistes. Cap dels dos oculta el seu amor i la seva relació està més que consolidada, petons, carícies i somriures és el que tots dos han mostrat de cara a les càmeres.

Aitana i Miguel es fan un petó | GTRES

 

També et pot interessar...