IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aitana retira una foto en biquini davant l'onada de crítiques

Molts usuaris han assenyalat l'«extrema primesa» de la cantant

Aitana, concursante de 'OT'.
Aitana, concursant d''OT'. | Xarxes socials

L'estiu s'apropa i comencen a sortir les fotografies d'Instagram en biquini. Tot i això, aquest tipus de fotografies es poden convertir en una arma de doble fil a les xarxes socials, i és que Instagram és una xarxa social carregada de persones sense cap tipus d'escrúpols que aprofiten la mínima ocasió per carregar contra personatges coneguts i famosos.

Una de les primeres víctimes ha estat Aitana, la cantant de l'última edició d' 'OT' que ha causat una gran sensació a les pistes de ball amb el seu gran èxit 'Lo Malo'. La jove ha penjat una fotografia a la platja i ja hi ha persones que li han amargat la publicació.

Aitana retira la foto per les crítiques

La publicació s'ha omplert de comentaris criticant-la per estar excessivament prima, alguna cosa que sens dubte és fals, i és que la jove està just com ha d'estar: com a ella li vingui de gust.

La qüestió és que ha estat tan gran el devessall de crítiques que la concursant d''OT 2017' s'ha vist obligada a retirar la publicació, escrivint el següent: «Holi! Vaig esborrar el post pel simple fet que vaig veure alguns directes que em van doldre molt! Tocant temes que a mi em dolen molt».

El problema de les xarxes socials

No són poques les persones que han volgut donar suport a la cantant, sobretot els seus seguidors més propers, que publicaven la fotografia de la discòrdia. «Aitana ha pujat aquesta fotografia al seu Instagram, i ha començat a rebre alguns insults sobre trastorns alimentaris que ni tan sols té», afegien.

De fet, l'assumpte ha arribat a ser 'trending topic' a Twitter i s'ha creat el hastag #ContigoAitana per mostrar el suport dels usuaris a la cantant. A poc a poc, la jove comença a saber de què tracta la fama i la dificultat, en moltes ocasions, de transmetre un missatge de positivitat a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari