rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Aitana retira una foto en biquini davant l'onada de crítiques

Molts usuaris han assenyalat l'«extrema primesa» de la cantant
Aitana, concursant d''OT'. | Xarxes socials

 

L'estiu s'apropa i comencen a sortir les fotografies d'Instagram en biquini. Tot i això, aquest tipus de fotografies es poden convertir en una arma de doble fil a les xarxes socials, i és que Instagram és una xarxa social carregada de persones sense cap tipus d'escrúpols que aprofiten la mínima ocasió per carregar contra personatges coneguts i famosos.

 

Una de les primeres víctimes ha estat Aitana, la cantant de l'última edició d' 'OT' que ha causat una gran sensació a les pistes de ball amb el seu gran èxit 'Lo Malo'. La jove ha penjat una fotografia a la platja i ja hi ha persones que li han amargat la publicació.

Aitana retira la foto per les crítiques

La publicació s'ha omplert de comentaris criticant-la per estar excessivament prima, alguna cosa que sens dubte és fals, i és que la jove està just com ha d'estar: com a ella li vingui de gust.

 

 

La qüestió és que ha estat tan gran el devessall de crítiques que la concursant d''OT 2017' s'ha vist obligada a retirar la publicació, escrivint el següent: «Holi! Vaig esborrar el post pel simple fet que vaig veure alguns directes que em van doldre molt! Tocant temes que a mi em dolen molt».

El problema de les xarxes socials

No són poques les persones que han volgut donar suport a la cantant, sobretot els seus seguidors més propers, que publicaven la fotografia de la discòrdia. «Aitana ha pujat aquesta fotografia al seu Instagram, i ha començat a rebre alguns insults sobre trastorns alimentaris que ni tan sols té», afegien.

 

De fet, l'assumpte ha arribat a ser 'trending topic' a Twitter i s'ha creat el hastag #ContigoAitana per mostrar el suport dels usuaris a la cantant. A poc a poc, la jove comença a saber de què tracta la fama i la dificultat, en moltes ocasions, de transmetre un missatge de positivitat a les xarxes socials.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris