Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manu i Roberto Leal a 'Pasapalabra', Manu porta una etiqueta amb el seu nom i Roberto està parlant mentre somriu.

Així ha aconseguit Manu que Roberto Leal li permeti concursar a 'Pasapalabra'

Ara s'ha pogut veure la manera com Manu va convèncer Roberto Leal i tot l'equip de 'Pasapalabra'

Manu , el nou concursant de Pasapalabra, ha aconseguit captar l'atenció i l'afecte del públic gràcies al seu atractiu, senzillesa i gran cabal cultural. Aquest jove s'ha convertit en un dels favorits del programa després que Óscar Díaz s'emportés el pot.

Ara coneixem com va aconseguir que Roberto Leal i l'equip de Pasapalabra li permetessin concursar-hi. I és que s'han mostrat les imatges inèdites del càsting que Manu va fer fa dos anys.

Manu, vestint una camisa blanca amb patrons blaus, està dreta davant una paret blanca. Captura de 'Pasapalabra' el 10 de juliol de 2024
El 2022 va ser quan Manu es va presentar al càsting de 'Pasapalabra' | Atresmedia

Estrella de Pasapalabra : així va ser el primer pas de Manu

El juny de 2022, a l'emblemàtic Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid, es va dur a terme el càsting per trobar nous talents per a Pasapalabra . Entre els aspirants hi havia un joveníssim Manu, que, amb el seu carisma i coneixement, no va trigar a destacar. Les imatges inèdites esmentades ara han revelat com li va anar.

Exactament, ell va haver d'enfrontar-se a dues fases fonamentals: una prova de coneixement i una prova de càmera. A la primera, va demostrar la seva àmplia cultura general, cosa imprescindible per triomfar en un concurs tan exigent com el que presenta Roberto Leal. A la prova de cambra, va deixar clar que tenia naturalitat, carisma i una marcada desimboltura, que el van fer sobresortir sobre la resta dels aspirants.

A més de la seva preparació i coneixements, Manu va conquistar amb la seva senzillesa i simpatia l'equip que treballa diàriament amb el presentador andalús a Pasapalabra . I és que, entre altres coses, va compartir algunes impressions que reflectien la seva actitud positiva i propera.

Fins i tot va reconèixer que s'havia divertit molt durant el procés, i va destacar que la seva prova favorita era el rosco. Això sí, va indicar també que la prova musical era la que més temia: “Com que cant tan malament, gairebé prefereixo taral·lejar”. Una broma amb què es va guanyar una mica més els encarregats de la selecció.

Manu va evidenciar les seves ganes de participar al concurs de Roberto Leal

El Manu no va deixar res a l'atzar. La seva preparació va ser clau per al seu èxit al càsting. Així, igual que altres grans concursants de Pasapalabra , va dedicar temps a estudiar ia familiaritzar-se amb les dinàmiques del concurs.

Aquest esforç li va permetre afrontar-ho tot amb confiança i demostrar la seva vàlua des del primer moment. Exactament, va afirmar: “Si et prepares i veus roscos, et resulta una mica més fàcil”.

Manu sent entrevistat amb un micròfon taronja en un espai interior il·luminat amb plantes i finestres grans. Captura de 'Pasapalabra' el 10 de juliol de 2024
Manu va mostrar una gran desimboltura davant les càmeres | Atresmedia

El càsting de Manu no només li va permetre convertir-se en concursant, sinó que també va marcar l'inici d'una carrera prometedora al programa . Des del seu debut a la cadira blava, ha demostrat ser un contendent formidable, amb una capacitat impressionant per enfrontar els reptes del rosc i mantenir la calma.