Així és Begoña Gómez, la nova primera dama de la Moncloa

La dona de Pedro Sánchez té 43 anys i dos filles amb el que serà a partir d’avui el nou president del Govern espanyol

Pedro Sánchez y su mujer Begoña Gómez en una imagen de archivo
Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez en una imatge d'arxiu | Catalunya Diari
 

Pedro Sánchez serà, a partir d’avui, el nou president del Govern d’Espanya. El líder del PSOE ha triomfat en la moció de censura que va presentar contra Mariano Rajoy, i ara podrà ocupar el càrrec que no li han donat les eleccions fins al dia d’avui.  Això vol dir que la seva dona, Begoña Gómez, es convertirà automàticament en primera dama, després de fer costat al seu marit durant tot aquest temps i de convertir-se en el seu suport més incondicional.

Així doncs, la muller de Sánchez tindrà el seu lloc a La Moncloa. Un fet que no s’hauria imaginat quan va començar la seva relació amb el líder socialista, ja fa més d’una dècada. «Fa dotze anys vaig anar amb unes amigues a una festa i allí vam coincidir amb un grup d’amics que em van presentar a Pedro. Va ser amor a primera vista». Amb aquestes paraules la nova primera dama explicava els inicis de la seva relació en un programa de Jesús Calleja.

Pedro Sánchez y su mujer Begoña Gómez en una imagen de archivo
Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez en una imatge d'arxiu | Catalunya Diari
 

 

Així és la nova primera dama de La Moncloa

Els orígens de Begoña es remunten a Bilbao fa 43 anys, tot i que des de ben petita es va mudar a Lleó. Es va casar amb Pedro Sánchez tres anys després d’enamorar-se a primera vista d’ell, de qui diu que «és molt romàntic. M’ha escrit cartes d’amor. Ho tinc tot guardat en un baül petit de fusta».

L’any 2005 va néixer Ainhoa, la seva filla gran, i tan sols un any després de casar-se va venir al món la seva segona filla, Carlota. Fins fa uns mesos, Begoña Gómez sempre acompanyava al seu marit a tots els mítings, però des d'un temps cap aquí no ha tornat a aparèixer a cap compareixença pública de l’actual president del Govern espanyol.

Ara, però, no li queda més remei que tornar a l’escena pública, i haurà de compaginar els seus compromisos com a primera dama de La Moncloa amb el seu treball com a directora d’una consultoria en una empresa de disseny i funcionament d’equips comercials externs.

Pedro Sánchez y su mujer Begoña Gómez en una imagen de archivo
Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez en una imatge d'arxiu | Catalunya Diari
 

Begoña preferiria seguir vivint a la seva residència actual

Tal com s’explica a la revista ‘Semana’, la dona de Sánchez no és una dona amb massa ambicions polítiques, i ha confessat que preferiria conservar la seva residència actual abans que traslladar-se a La Moncloa, ja que serà un canvi important tant per ella com per les seves filles.

Pel que fa a la seva vida personal, i més concretament als seus gustos particulars, és una dona a la qui li agrada cuidar-se i fer esport. Això ha quedat ben patent en les fotografies que els hi ha fet algun cop quan estaven de vacances, on el matrimoni lluïa una bonica i cuidada figura. En referència al seu estil de vestir, Begoña Gómez és una persona molt clàssica i sòbria, pel que no haurà de modificar massa la seva manera de vestir ara que el seu marit és el nou president.


Comentaris

envia el comentari