ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Així va ser la boda de l'ex de Fernando Alonso que no es va perdre Feliciano López

Carlos Gómez, entrenador del tennista, i Carolina Costa, ex del pilot, es van casar dissabte passat, 25 de novembre, al districte barceloní de Sarrià
Carlos i Carolina a la sortida de l'església  | Cedida

 

El passat cap de setmana es van celebrar diversos actes d'un altíssim nivell adquisitiu. Entre els més destacables, el Ball dels Debutants a París —al qual va aparèixer la filla de Cayetano Martínez de Irujo i Genoveva Casanova amb un vestit de 12.000 euros— i l'esperada boda a Sevilla de l'hereva dels Medinaceli, que conserven un dels títols de noblesa més importants d'Espanya.

  

  

No obstant això, també es va dur a terme una de les bodes més esperades pel panorama tennístic espanyol: el compromís de Carlos Gómez Ferré, l'entrenador del tennista Feliciano López, amb Carolina Costa, l'expareja del pilot Fernando Alonso. És a dir, una boda d'altíssim nivell. 

  

  

Segons el portal 'Vanitatis', el compromís es va celebrar dissabte, passat 25 de novembre, al districte barceloní de Sarrià, on més de 100 convidats esperaven als nuvis amb una imatge ben curiosa. I és que raqueta en mà a la sortida de l'església, els assistents a l'acte van fer el tradicional passadís a uns nuvis, que a jutjar per les imatges, estaven eufòrics.

  

  

Després de la cerimònia, tots els presents es van desplaçar als cellers de Freixenet, una de les empreses dedicades al cava més importants d'Espanya. 

 

 

Carolina, per exemple, va ser l'exparella del pilot de Fórmula 1, Fernando Alonso. De fet, van estar sortint un any just quan Fernando Alonso començava a despuntar al món del motor, entre 2004 i 2005. Segons el mitjà esmentat, Carolina va conèixer al pilot gràcies al seu germà Albert Costa, que també és pilot de Jaguar i Lexus.

Feliciano López i l'entrenador Carlos Gómez | Vanitatis

 

Feliciano López va aparèixer sol

El marit, Carlos Gómez, és l'actual entrenador del tennista Feliciano López. Amic i company del nuvi, aquest no podia faltar a una cita tant important per al seu entrenador. 

Feliciano va arribar a l'església i ràpidament es va asseure al costat del també tennista, Marc López. La seva aparició en aquest compromís havia generat molta expectació per si finalment decidia aparèixer amb alguna dona —s'especulava que amb la seva nova parella— però no va ser així.  

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris