IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Així és el desconegut marit de Soraya Sáenz de Santamaría de qui va estar a punt de separar-se

Iván Rosa Vallejo sempre ha mostrat un perfil molt discret i només se l'ha vist en contades ocasions als actes públics

La vicepresidenta del Gobierno Soraya Sáenz de Santamaría en una imagen de archivo
La vicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría | Cedida

La vicepresidenta del Gobierno Soraya Sáenz de Santamaría és considerada una de les cinc dones més poderoses d'Europa. Ministra de la Presidència i per les Administracions Territorials, va arribar a acumular fins a onze càrrecs en la primera legislatura del president Mariano Rajoy. Una feina que li apassiona i que ha compaginat perfectament amb la seva vida personal, que ha sabut salvaguardar de la premsa.

No obstant això, en diverses ocasions han saltat notícies i rumors sobre la seva vida sentimental al costat del seu marit, Iván Rosa Vallejo, assessor jurídic del Departament Internacional de Telefònica des de 2012. Molts rumors han parlat d'una possible separació entre tots dos, ja que a Sáenz de Santamaría se l'ha vist en diverses ocasions en bars d'ambient al costat d'amics i sense el seu marit, arribant a estar fins a les cinc de la matinada.

Soraya Sáenz de Santamaría y su marido Iván Rosa Vallejo en un acto público
Soraya Sáenz de Santamaría i el seu marit Iván Rosa Vallejo en un acte públic | Cedida

 

De perfil discret

El cert és que Rosa Vallejo sempre ha mostrat un perfil molt discret i se l'ha vist en poques ocasions en actes públics. Tampoc la vicepresidenta sol donar detalls de la seva vida personal. Va ser el president del PP al País Basc, Alfonso Alonso, —una de les persones més properes a Soraya— el que va comentar en la primera biografia no autoritzada sobre la seva figura ‘La vice-presidenta’, com era Iván Rosa.

D'ell va dir que era un home «superequilibrat»: «L'ajuda moltíssim. Li dóna un punt d'estabilitat extraordinari. Ell és discret i no l'importa gens que la ‘top’ sigui ella, perquè està orgullós». El que sí va assegurar Sáenz de Santamaría en una entrevista era que el seu marit era «el que s'encarregava d'organitzar la casa». cal destacar que la parella té un fill de 6 anys, Iván, que va néixer al novembre de 2011.

La fotografía filtrada de Soraya Sáenz de Santamaría en una de sus salidas nocturnas junto a unos amigos
La fotografía filtrada de Soraya Sáenz de Santamaría a una de les seves sortides nocturnes amb amics | La Gaceta

 

Els rumors de crisis

Tot es va iniciar quan fa anys ‘La Gaceta’ va difondre unes imatges de la vicepresidenta del govern al conegut local madrileny Toni 2 cantant desenfrenadament al costat d'uns amics i sense el seu marit. Alguns mitjans de comunicació es van preguntar llavors què feia una dona casada i sense el marit a les cinc del matí. Però aquesta no era la primera vegada que treien el cap als mitjans els rumors d'una crisi entre el matrimoni Rosa Sáenz de Santamaría. 

El seu matrimoni també s'ha vist embolicat en polèmica després del nomenament al 2012 d'Iván Rosa Vallejo com a assessor jurídic del Departament Internacional de Telefónica. Suposadament, i segons la revista 'Hola', per evitar sospites sobre els seus importants càrrecs, Soraya Sáenz de Santamaría no acudeix al Consell de Ministres si s'han de prendre decisions que puguin afectar a la companyia per la qual treballa el seu marit.


Comentaris

envia el comentari