Així és Charly, el discret marit de la periodista Lydia Lozano

La col·laboradora de 'Sálvame' compleix 27 anys d'amor al costat de l'arquitecte

La parella ha estat enxampada en alguna ocasió durant les seves vacances | '¡Qué me dices!'

  Lydia Lozano i Carlos García-Sant Miquel Rodríguez de Partearroyo, conegut com a Charly, s'han convertit en una de les parelles més estables del panorama mediàtic espanyol. La col·laboradora de 'Sálvame' va casar-se amb aquest arquitecte el 22 de juny de 1990 i des de llavors no s'ha separat d'ell, tot i que al llarg d'aquests 27 anys han hagut de salvar algun obstacle en la seva relació.

  

I és que pocs detalls es coneixen sobre el marit de la periodista, que prefereix mantenir-se allunyant dels mitjans i molt poques vegades s'ha sentit parlar d'ell. La més recent va ser el passat mes de gener, quan Charly va complir 65 anys i va celebrar el seu aniversari amb una festa a la terrassa de l'hotel Room Mate Óscar de Madrid. Una festa que, no obstant això, no va comptar amb la presència de massa cares conegudes i per l'assistència el marit de Lozano va demanar als seus convidats que fossin vestits d'esmòquing. Tot i que la parella es va donar el «sí, vull» fa ja més de dues dècades, Charly va ser tan gelós de la seva vida privada que fins a l'any 2013 no se li va posar cara. La revista 'Qué me dices!' es va convertir en la primera a mostrar unes imatges de la col·laboradora al costat del seu marit durant unes vacances a Lanzarote. No obstant això, aquest fet no va agradar gaire a la parella, i llavors es va parlar que podrien haver-se posat en contacte amb diversos advocats per intentar aturar la publicació de les fotografies.

Després de 27 anys de casats, estan tan enamorats com el primer dia | '¡Qué me dices!'

 

Dos anys després, Charly va tornar a fer gala de les seves reticències a la premsa i es va negar a parlar amb els mitjans durant les seves segones noces amb la periodista. Lidya Lozano i el seu marit arquitecte renovaven els seus vots matrimonials en una cerimònia balinesa que va tenir lloc al restaurant Thai Garden de Madrid. Tot i que és un home a qui li agrada guardar les distàncies, segons 'Lecturas' Charlie sol assessorar a la seva dona en l'àmbit laboral i ella el defineix com un marit «amic, llest, intel·ligent, brillant i culte».


Comentaris

envia el comentari