ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

Així és Julia Inés Mejide, la desconeguda germana militar de Risto Mejide

Treballa a l'exèrcit, li agrada molt cuinar i fer esport i és la millor fan del seu germà

Risto Mejide | Cedida

Aquests dies Risto Mejide està sent el centre d'atenció després del cabreig que va agafar durant la final de 'Got Talent' davant una polèmica decisió del guanyador del programa. Amb tota la revolada formada, molta gent es comença a interessar per ell i per saber més coses sobre la seva vida privada. No obstant això, aquesta vegada no parlarem de la seva parella, Laura Escanes, amb qui ha protagonitzat una gran quantitat de titulars. Aquesta vegada la protagonista és Julia Inés Mejide, la seva única germana.

Germana de Risto Mejide | Cedida

 

Segons apunta 'Vanitatis' la germana del publicista és militar de professió. La seva mare va ser voluntària de l'exèrcit. Així doncs, mentre el presentador es va declarar objector de consciència, Julia ha convertit el voluntariat de la seva mare en la seva professió, aconseguint una brillant carrera a l'exèrcit. D'altra banda, tal com mostra a les seves xarxes socials, la militar aconsegueix treure temps per cuinar i fer esport, que són les seves grans passions.

 

#manuelfotos#jane.ssport

Una publicación compartida de Julia Inés Mejide Roldán (@miomuymio) el

Als seus quaranta anys es nota que està en forma gràcies als esports que fa, com l'esquí, la boxa o qualsevol altra mena d'entrenament físic. D'altra banda, una altra dada que remarca 'Vanitatis' és que sempre ha mostrat el seu suport total al seu germà Risto. A les xarxes socials l'ha defensat sempre que l'han criticat i s'ha convertit en la fan més gran del seu germà.


Comentaris

envia el comentari