Així és la casa que els Pujol tenen a Barcelona

El matrimoni hi ha viscut des que es van casar | Els veïns es queixen de l'enrenou dels escorcolls

 

Després de la detenció de Júnior, el fill de Jordi Pujol, i els escorcolls pel cas Pujol, la casa de l'expresident català s'ha tornat a convertir en el focus mediàtic aquests dies. L'aglomeració de periodistes i fotògrafs que hi ha a les portes de la casa que tenen a la ronda del General Mitre de Barcelona ha molestat els veïns del matrimoni. El domicili, que va visitar Albert Om amb 'El convidat', està situat a la zona alta i noble de la ciutat comtal i està envoltat de veïns il·lustres com Montserrat Caballé o el matrimoni de l'excapità blaugrana Carles Puyol i la model Vanesa Lorenzo, segons apunta 'Vanitatis'.

L'apartament té 147 metres quadrats, segons les dades del registre mercantil, i es troba en un edifici que va ser construït a finals dels anys cinquanta. Allà és on el matrimoni Pujol viu des que es va casar, fins i tot durant l'època en què Jordi Pujol va ser president de la Generalitat. La llar consta d'un ampli menjador i amb llums dels anys vuitanta i moltes fotografies de la família per a la decoració.

 

De ser una casa en un lloc discret ha passat a ser un dels llocs més freqüentats pels periodistes des que va començar el cas Pujol. Això incomoda els veïns de la zona perquè no els agrada estar en el focus mediàtic i prefereixen passar desapercebuts. «Estem farts de tant moviment i de tant robatori», comenta una veïna que viu en un edifici adjacent, i afegeix que entén perfectament que molts veïns «surtin amb cassoles i altres objectes per fer soroll i queixar-se».

 

Edifici on es troba l'apartament del matrimoni Pujol | CatalunyaDiari.cat