Així és la nova vida de Nuria Bermúdez, l'agent de la FIFA que va conquistar a Dani Güiza

La madrilenya va saltar a la fama per la seva relació amb Antonio David Flores, l'aleshores marit de Rociíto

Nuria Bermúdez va acaparar tota l'atenció dels mitjans al començament dels anys 2000. | Cedida

Nuria Bermúdez es va donar a conèixer arran de la relació amorosa que afirmava haver mantingut amb l'exguardia civil Antonio David Flores, conegut pel seu matrimoni amb Rocío Carrasco. Al començament de la passada dècada, la jove madrilenya es convertia en la protagonista de molts programes de televisió com 'Tómbola' o '¿Dónde estás corazón?', ja que quan va donar a conèixer la notícia, Antonio David encara estava casat amb Rocíito. Un romanç que com ha passat amb altres personatges, li va obrir les portes d'altres espais televisius.

Así, Bermúdez empezó a trabajar como tertualiana del desaparecido 'Crónicas Marcianas', donde estuvo trabajando durante nueve años a lo largo de los cuales no dudó en airear sus posteriores romances, entre los que decía que se encontraban futbolistas como Beckham, Roberto Carlos o Cristiano Ronaldo. Por otro lado, también se convirtió en la protagonista de portadas de revistas muy conocidas y también la pudimos ver en 'A tu lado'. Pero si por algo quedó en la memoria de la sociedad española fue por su relación con Dani Güiza. 

Nuria Bermúdez era una de les més assídues als programes de cor. | Cedida

 

El 2006, Nuria es va convertir en agent de la FIFA i en representant de la seva parella, Güiza, amb qui va tenir un fill un any després. Al seu pas per la FIFA, la madrilenya es va convertir en la primera dona a aconseguir el que seria el primer fitxatge espanyol del futbol turc, en tancar un contracte de Güiza perquè treballés al Fenerbahçe. Encara així, el seu romanç amb el davanter tampoc va sortir ben parat i va tornar a convertir-se en el centre de l'atenció mediàtica per la seva polèmica ruptura. Amb el pas dels anys, Bermúdez va acabar retirant-se dels mitjans de comunicació.

No obstant això, recentment ha sortit a la llum quina és la seva situació i la seva ocupació actuals. Pel que sembla, segons ha recollit el portal 'cotilleo.es', Nuria Bermúdez continua dedicant la seva vida professional a l'esport i treballa com a agent esportiva a Madrid, ciutat on resideix. A més, el mateix portal ha indicat que d'aquí a uun temps podria passar a convertir-se en directora d'un centre esportiu d'alt rendiment. A les xarxes socials, es defineix sota el següent lema: «No m'enlluernen els estels, ja vaig viure al firmament».


Comentaris

envia el comentari