Així és Josh Herr, el dissenyador català d'Isabel Pantoja

Tots els banyadors que la tonadillera ha lluït durant el seu pas per 'Supervivientes' han estat confeccionats per aquest sastre de Barcelona
Així és Josh Herr, el dissenyador català d'Isabel Pantoja | Catalunya Diari

 

El pas d'Isabel Pantoja per 'Supervivientes' no ha deixat indiferent a ningú. Per a bé o per a malament, la tonadillera s'ha convertit en l'objecte de totes les atencions, i cada mínim detall ha estat analitzat amb lupa i comentat posteriorment pels mitjans. Ara, el mitjà 'Crónica Global' s'ha fet ressò d'una de les dades més curioses de l'estada de Pantoja a l'illa: tots els banyadors que ha lluït al llarg del concurs han estat dissenyats per un sastre català.

 

Josh Herr té 33 anys i resideix a Barcelona

Ell és José Manuel Gimeno Caballero, conegut amb el nom professional de Josh Herr, el qual té 33 anys i resideix a Barcelona. Els seus dissenys, que es caracteritzen per unir art, música i arquitectura, van encantar a la tonadillera, que no va dubtar ni un segon en contractar els seus serveis.

 

En aquest sentit, el mitjà citat anteriorment fa patent que Josh Herr va treballar braç a braç i a tota pressa amb la Pantoja, perquè la tonadillera el va avisar tan sols dues setmanes abans de traslladar-se fins a Hondures.

 

Amb tot, Herr afirma que l'artista es va involucrar «al màxim» en la confecció de tots els dissenys, els quals volia que «fossin de tipus banyador, còmodes i que tinguessin un toc flamenc». Per aquest motiu, el dissenyador es va decantar per «un banyador amb pareo, perquè tingués l'efecte vestit que a ella tant li agrada».

 

La comoditat, premissa bàsica en els dissenys

Però la Pantoja no es va limitar a opinar, i també es va atrevir a «dissenyar el primer dels seus banyadors amb mi». Finalment, Herr va confeccionar un total de 14 peces, dues d'elles d'una talla més petita «perquè tant ella com jo vam tenir en compte que, durant el seu pas pel concurs, perdria pes».

 

 

Tots els banyadors es van crear a partir d'una premissa bàsica: la de la comoditat. A més, tots ells comptaven amb un disseny preparat «perquè tinguessin una resistència major a la sal de l'aigua del mar». El preu d'aquestes peces és de 120 euros cada una, més els 35 euros que valen els pareos.

 

«Ha estat molt agradable treballar amb ella»

Respecte a com és treballar braç a braç amb la tonadillera, Herr assegura que «ha estat molt agradable treballar amb ella, perquè és una persona molt agraïda amb qui no vaig tenir cap classe de problema».

 

Amb tot, la tonadillera no li ha pagat cap dels dissenys ja que, com ha explicat el sastre, «vam arribar a un acord de col·laboració. Jo li vaig dissenyar i confeccionar els banyadors a canvi que ella em promocionés a l'illa».

 

L'èxit de la col·lecció ha estat tan gran, que Herr té previst llançar-la en poques setmanes, si bé amb una versió en biquini i una altra versió 'slip' per als homes.

 

 

També et pot interessar...