rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Així es va produir el robatori de 62.000 euros a Sonia Monroy

Els fets van tenir lloc a la Terminal 2 de l’aeroport del Prat i la ballarina sospita d’un grup de joves que es podrien haver fet passar per treballadors
Sonia Monroy | Youtube

 

 

Surten a la llum nous detalls del robatori que van patir Sonia Monroy i el seu marit el passat 26 de maig a l’aeroport del Prat. La parella va perdre un total de 62.000 euros entre diners en metàl·lic, joies –entre les quals, els anells de noces– i les seves Green Card.  

 

En cap moment van deixar sol el cotxe amb les seves pertinences

Ahir mateix, la ballarina va ampliar la denúncia que havia presentat, tal com informa 'La Vanguardia'. Així doncs, Monroy explica que «vam llogar un vehicle que tenia l’aire condicionat espatllat, de manera que vam sol·licitar un canvi de cotxe al taulell».

 

Mentre l’actriu omplia els formularis necessaris per dur a terme l’operació, «el meu marit seguia a l’interior del cotxe amb el nostre equipatge, i en cap moment va moure’s d’allí». Però just en el moment que estaven canviant de vehicle les maletes, «ens en vam adonar que faltava la meva bossa de mà». Aleshores, l’actriu va ser víctima d’un atac d’ansietat, ja que «allí ho duia tot, és com la meva caixa forta».

 

 

La parella sospita d’un grup que es va fe passar per treballadors

El robatori sorprèn especialment perquè la zona on es troben aparcats els vehicles no és de pas. Per tant, només tenen accés al lloc uns pocs treballadors i algun client comptat, i que es cometi un robatori d’aquest tipus sembla gairebé impossible.

 

Malgrat tot, Monroy té unes sospites que podrien no anar desencaminades. I és que, tal com informa la mateixa actriu, «per allí tan sols hi havia un grup de nois amb petos florescents, típics dels treballadors». De fet, «un d’ells es va interessar per l’avaria de l’aire condicionat, i va entrar un moment a dur a terme unes comprovacions».

 

Sonia Monroy també ressalta el fet que la van reconèixer. «Van fer unes bromes i res més. No vaig veure apropar-se a cap estrany més. Però una estona després, vam analitzar la situació en fred, i els meus germans, que es dediquen a la seguretat privada, ens ho van fer veure clar: Sonia, aquests petos els venen als basars xinesos». 

«Perdré un rodatge que tinc a Los Angeles»

I el que aporta més claredat i resulta encara més sospitós, és que els mateixos joves van abandonar l’escena al cap de pocs minuts. «No vaig desconfiar perquè els havia vist parlant amb la noia del taulell», confessa l’actriu, que ara té clar que «havien de ser ells, ja que tinc activada l’aplicació ‘Buscar mi iPhone’, i en el mateix moment que el meu marit gravava al grup amb el seu mòbil, vaig veure a l’altre telèfon com el senyal del iPhone sortia de l’aeroport».

 

El que més preocupa en aquests moments a la ballarina és que, entre els objectes que els hi van robar, també figuraven les Green Cards, de vital importància perquè «et permeten residir i treballar als EUA, i són molt difícils d’obtenir». A més, explica que «la paperassa em portarà mesos, i jo perdré un rodatge que tinc a Los Angeles. El meu marit, que és colombià, hi tenia a dins tota la seva documentació».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris