Així es va produir el robatori de 62.000 euros a Sonia Monroy

Els fets van tenir lloc a la Terminal 2 de l’aeroport del Prat i la ballarina sospita d’un grup de joves que es podrien haver fet passar per treballadors

Sonia Monroy
Sonia Monroy | Youtube

 

 

Surten a la llum nous detalls del robatori que van patir Sonia Monroy i el seu marit el passat 26 de maig a l’aeroport del Prat. La parella va perdre un total de 62.000 euros entre diners en metàl·lic, joies –entre les quals, els anells de noces– i les seves Green Card.  

En cap moment van deixar sol el cotxe amb les seves pertinences

Ahir mateix, la ballarina va ampliar la denúncia que havia presentat, tal com informa 'La Vanguardia'. Així doncs, Monroy explica que «vam llogar un vehicle que tenia l’aire condicionat espatllat, de manera que vam sol·licitar un canvi de cotxe al taulell».

Mentre l’actriu omplia els formularis necessaris per dur a terme l’operació, «el meu marit seguia a l’interior del cotxe amb el nostre equipatge, i en cap moment va moure’s d’allí». Però just en el moment que estaven canviant de vehicle les maletes, «ens en vam adonar que faltava la meva bossa de mà». Aleshores, l’actriu va ser víctima d’un atac d’ansietat, ja que «allí ho duia tot, és com la meva caixa forta».

 

JD y yo estamos destrozados con el ROBO de ayer en Barcelona porque ademas de mucho valor material nos robaron tambien Las Green Cards americanas “Permiso de residencia y trabajo en USA” Sin ese documento no podemos volver a Los Angeles y tengo un rodaje muy importante que perdería pues sin nuestro permiso de trabajo americano no podemos trabajar ni volver y hay que iniciar un proceso largo y costoso pues un duplicado puede tardar hasta UN AÑO!Veníamos tan felices para ver a mi mama, familia y amigos y tras el robo me han destrozado pues Soy muy sentimental y también nos robaron los anillos de boda Estoy destruida !! POR FAVOR LADRONES ME HABEIS ROBADO POR VALOR DE MAS DE 60.000 euros pero solo os pido que me DEVOLVAIS LAS GREEN CARDS Y LOS ANILLOS DE BODA!! Aunque tenga que comprarlos ! Si alguien puede ayudarme con alguna información. Nos robaron al llegar al aeropuerto de Barcelona el 25 junio a las 17.45 en la terminal 2 B dentro de el parking de las compañías de coches de alquiler y fue en Eurocar la cual aprovecho para decor que se pirtaron muy mal nadie me ayudo nadie vio nada ni llamaron a la policia fui YO misma que tuve que ir a denunciar con un ataque de total ansiedad llorando destrozada:( Es lamentable que estas cosas pasen en sitios privados y encima ni se responsabilicen!!! Si algun abogado esta leyéndome que me diga si esto es demandable!! Eurocar dijo que NO tienen cámaras de seguridad y que no se responsabilizan!!!! Me robaron delante de su oficina dentro de su coche de alquiler sin ni salir de su parking que tiene barrera!!!! Lo peor es que solo vimos alrededor en el momento de el robo ... bueno mejor no lo escribo:( que impotenciasolo llegar a mi país que me pase esta desgracia:(

Una publicación compartida de Sonia Monroy OFFICIAL IG (@soniamonroyhollywood) el

La parella sospita d’un grup que es va fe passar per treballadors

El robatori sorprèn especialment perquè la zona on es troben aparcats els vehicles no és de pas. Per tant, només tenen accés al lloc uns pocs treballadors i algun client comptat, i que es cometi un robatori d’aquest tipus sembla gairebé impossible.

Malgrat tot, Monroy té unes sospites que podrien no anar desencaminades. I és que, tal com informa la mateixa actriu, «per allí tan sols hi havia un grup de nois amb petos florescents, típics dels treballadors». De fet, «un d’ells es va interessar per l’avaria de l’aire condicionat, i va entrar un moment a dur a terme unes comprovacions».

Sonia Monroy també ressalta el fet que la van reconèixer. «Van fer unes bromes i res més. No vaig veure apropar-se a cap estrany més. Però una estona després, vam analitzar la situació en fred, i els meus germans, que es dediquen a la seguretat privada, ens ho van fer veure clar: Sonia, aquests petos els venen als basars xinesos». 

«Perdré un rodatge que tinc a Los Angeles»

I el que aporta més claredat i resulta encara més sospitós, és que els mateixos joves van abandonar l’escena al cap de pocs minuts. «No vaig desconfiar perquè els havia vist parlant amb la noia del taulell», confessa l’actriu, que ara té clar que «havien de ser ells, ja que tinc activada l’aplicació ‘Buscar mi iPhone’, i en el mateix moment que el meu marit gravava al grup amb el seu mòbil, vaig veure a l’altre telèfon com el senyal del iPhone sortia de l’aeroport».

El que més preocupa en aquests moments a la ballarina és que, entre els objectes que els hi van robar, també figuraven les Green Cards, de vital importància perquè «et permeten residir i treballar als EUA, i són molt difícils d’obtenir». A més, explica que «la paperassa em portarà mesos, i jo perdré un rodatge que tinc a Los Angeles. El meu marit, que és colombià, hi tenia a dins tota la seva documentació».


Comentaris

envia el comentari