Així serà el nou iPhone 7

Una de les novetats més importants està relacionada amb els auriculars

La carcassa del nou iPhone 7. Foto: Nowhere Else

Segons el web francès Nowhere Else, la de la imatge seria la nova carcassa de l'esperat iPhone 7, d'Apple. A simple vista potser no veiem molts canvis respecte a l'actual iPhone 6s, però si ens hi fixem bé, podem detectar novetats molt interessants, encara que només es tracti de la carcassa.

La fotografia és del que seria la part del darrere del dispositiu i el primer en el qual ens hem de fixar és en el forat de la càmera. Segons sembla, la lent seria més gran i gruixuda, fet que confirmaria els rumors d'un canvi significatiu en el sensor i una millora exponencial de la qualitat de les fotografies. També, veiem que les antenes estan a les cantonades, deixant de costat el model actual, on passen pel mig de la part posterior del telèfon. També es manté l'alumini com a material de fabricació i sembla que cada cop més, Apple aposta per suavitzar les cantonades.

Finalment, Nowhere Elese confirma un dels grans rumors que envolten aquest dispositiu: l'iPhone 7 no té sortida d'auriculars. Segons sembla això permetria fer un dispositiu molt més prim i més lleuger. A partir d'ara, els auriculars hauran de tenir una entrada com la del carregador del telèfon. Tot i això, haurem d'esperar al setembre per l'anunci oficial de l'empresa, ja que totes aquestes informacions no han estat confirmades per la casa de la gran poma mossegada.


Comentaris

envia el comentari