ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Així seran les noves samarretes del Barça per la propera temporada

La segona i tercera equipació estan inspirades, respectivament, en les samarretes oficials del Manchester City y la Roma

Les samarretes del Barça per la temporada 2017-2018 | Sport

El Futbol Club Barcelona ja ha donat el vistiplau definitiu a les noves equipacions de l'equip per la temporada 2017-2018. El Barça vestirà una primera equipació que mantindrá els colors tradicionals de l'equip, amb el fons blau i diverses franges vermelles en vertical. Una de les principals diferències de la nova samarreta és que la franja vermella central serà la més gruixuda de totes. De la resta de línies vermelles, les que seguiran a la franja central seran una mica més estretes, però a la vegada seran més amples que les línies que quedin més al lateral de la samarreta. La segona equipació del Barça la propera temporada serà de color blau cel, inspirada en la samarreta oficial del Manchester City, mentre que la tercera seguirà un model molt similar al de l'AS Roma, d'un color vermell més fosc. Tots tres equips vesteixen equipacions de la multinacional Nike, raó per la que s'ha volgut inspirar les noves samarretes en altres equipacions.

Segons ha explicat Sport aquest dilluns, 5 de desembre, la directiva blaugrana ja va acceptar les noves equipacions el passat mes de febrer, i amb el nou patrocinador del club ja confirmat, només cal que l'assamblea extraordinaria de compromisaris del pròxim diumenge 18 de desembre, que es celebrarà hores abans del derbi contra l'Espanyol, aprovi la tramitació definitiva de la nova equipació i es pugui començar amb la seva fabricació.


Comentaris

envia el comentari