Així són ara el 'Yoyas' i Fayna de 'Gran Hermano 2'

Mantenen una relació des de fa 17 anys

Imagen del Yoyas y Fayna en su paso por 'Gran Hermano'.
Imatge d'arxiu de el 'Yoyas' i Fayna. | Cedida

Carlos Navarro, més conegut com el 'Yoyas', i Fayna Bethencourt són una de les parelles més conegudes i més polèmiques de la història de 'Gran Hermano'. Una parella difícil d'oblidar després dels intensos moments que van protagonitzar a la casa de Guadalix de la Sierra durant la segona edició del programa. Ara, i després de casar-se, els exconcursants tenen dos fills, de 6 i 9 anys.

Després que la direcció de 'Gran Hermano' decidís expulsar-lo per la seva actitud agressiva —convertint-se així en el primer concursant expulsat per conducta disciplinària—, el 'Yoyas' va començar a col·laborar en diferents programes de televisió, on continuava mostrant el seu fort caràcter. Anys més tard, el català va decidir provar sort com a empresari a Barcelona. 

El 'Yoyas', regidor de l'Ajuntament de Vilanova del Camí

L'any 2015, Carlos Navarro es presentava com a regidor de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, a l'Anoia, encapçalant la llista de 'Decide'. Tanmateix, no hem d'oblidar que també va provar sort al món literari, llençant al mercat un llibre de poemes l'any 2004. Una afició que, segons mostra ell mateix a les xarxes socials —on també podem apreciar l'espectacular canvi físic de l'exconcursant—, encara manté. 

Imatge de Carlos Navarro, el 'Yoyas'
Imatge actual de Carlos Navarro, el 'Yoyas' | facebook

 

Fayna Bethencourt, dedicada a la literatura

Per la seva banda, Fayna Bethencourt sí que dedica la seva vida a la literatura. Amb un look totalment diferent, l'exconcursant del reallity va publicar l'any passat el seu primer llibre en solitari, tot i que ha col·laborat en diverses ocasions amb altres autors. 

Imatge actual de Fayna Bethencourt
Imatge actual de Fayna Bethencourt | Twitter

El 'Yoyas' acusat de violència masclista

Aquest matí sortia a la llum que Carlos Navarro declararà davant del jutge per un suposat cas de violència de gènere. Segons publicava 'La Provincia', l'acusat hauria agredit a la seva parella el passat 10 de gener a Pozo Izquierdo, el municipi canari on ella viu.

Així doncs, Navarro s'estaria enfrontant a un delicte de violència de gènere per coacció. Després de ser traslladat, en un primer moment, a Maspalomas, localitat també ubicada a l'arxipèlag, actualment es troba a Telde, ciutat de la mateixa illa, on prestarà declaració.


Comentaris

envia el comentari