Així són les gales de Gran Hermano 17 des del plató

El descontrol i la falta de respecte a l'espectador són habituals al programa

Jorge Javier Vázquez en una de les gales | Telecinco
 

El diari ABC, de la mà de Geeksme, un dels patrocinadors de Gran Hermano 17, va tenir l'experiència de viure una de les gales del reality des del seu interior, dins del plató on Jorge Javier Vázquez presenta un dels formats més exitosos de la història de la televisió espanyola. I segons han explicat, l'experiència al plató és molt diferent al que els espectadors veuen des de les seves cases. Les seves conclusions sobre l'assumpte van ser clares: és millor veure el programa des de casa i no perdre el temps al plató.

Segons ABC, «anar com a públic a un programa com el qual condueix Jorge Javier Vázquez és més un càstig que una oportunitat», i asseguren que «el respecte a l'espectador és escàs». Els assistents a les gales de Gran Hermano 17 tenen prohibit fer una fotografia o parlar més del compte durant l'enregistrament del programa, i fins i tot arriben a amenaçar el públic amb fer-los fora del plató i enviar-los a casa. Per a uns visitants que sovint arriben molt il·lusionats i que de vegades recorren grans distàncies per a això, trobar-se amb aquest panorama no és gaire esperançador.

Les pauses publicitàries semblen ser l'única cosa entretinguda per als assistents, l'únic moment en el qual poden parlar amb llibertat o fins i tot acostar-se a algun dels concursants del plató. La seva arribada a plató després de la seva expulsió és el més reconfortant de la nit, un moment en el qual arriben plens de glòria i volen aprofitar-la al màxim mentre duri. La recomanació d'ABC en aquest sentit és clara: és millor veure el programa des de casa.


Comentaris

envia el comentari