IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Així són les tres germanes de Silvia Abril, Meritxell, Mónica i Anabel

Les quatre germanes mantenen molt bona relació

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente
Silvia Abril i Andreu Buenafuente | Instagram @silviabril

Silvia Abril va ser expulsada de 'MasterChef Celebrity' durant el programa d'aquest dimarts, 10 d'octubre. Abril es va convertir en la quarta expulsada del programa perquè no li va quedar bé la beixamel i no va aconseguir convèncer el jurat amb el seu plat. Ara que l'artista ha hagut de tornar cap a casa seva, a Cabrera de Mar, al Maresme, on viu amb Andreu Buenafuente i la seva filla, Joana, el portal 'Vanitatis' ha volgut conèixer una mica més com és Silvia Abril, i com és la seva família. Silvia és la segona de quatre germanes, Anabel, Mónica i Meritxell.

  

 

Recuerdo de la noche de ayer en los #premiosferoz2016 Gusto de hermana la que tengo @silviabril estuvo fantástica! de @anxorodriguez

Una publicación compartida de @meritxell_abril el

La més jove, Meritxell, destaca per la semblança física que comparteix amb Silvia, ja que són pràcticament idèntiques. Va néixer el 1986 a Mataró i va estudiar Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona i, després de fer pràctiques en algunes empreses catalanes, va entrar a treballar a El Terrat, la productora d'Andreu Buenafuente. Dins l'empresa es dedica a la comunicació i s'encarrega de parlar amb els mitjans cada vegada que la productora presenta un nou projecte. És molt activa a les xarxes socials, on comparteix trossets de la seva vida professional i personal i presumeix de la bona relació que té amb la seva germana Sílvia. 

 

Visitas que te alegran la tarde !!!! Como las quiero en club de polo de barcelona , polo park

Una publicación compartida de Hand made by Mónica abril (@hand_made_by_monica_abril) el

Mónica, la tercera de les germanes, va néixer el 1973 i també es dedica al món de l'art. És dissenyadora de roba i fa anys que va fundar la seva pròpia marca, Handmade by Mónica Abril, enfocada a la creació de complements de manera artesanal. «Vaig començar fent braçalets, bosses per la platja o necessers. Posant tot el meu afecte en cada peça i en cada disseny nou. Ha arribat el moment de créixer, començo una nova etapa i ho faig en aquest web on podeu veure les meves creacions i facilitar-vos la compra», explica Mónica a la pàgina web. La dissenyadora està casada, té tres fills i viu a Sant Vicenç de Montalt, al Maresme, a prop d'on viu la seva germana i la seva família. 

La germana gran de Sílvia Abril, Anabel Abril
La germana gran de Silvia Abril, Anabel Abril | Facebook

 

Anabel Abril, la germana gran, és també la més discreta de les quatre, i no té interès per aparèixer als mitjans de comunicació. Està casada i té un fill adolescent, que té molt bona relació amb la seva tieta Silvia. Anabel i la seva família viuen a Llavaneres, al Maresme, també molt a prop de la seva família. 


Comentaris

envia el comentari