Alarma: el rei Felip rebutja un petó de la reina Letícia

La reina Letícia va voler fer un segon petó al rei Felip que va apartar la cara i ella va haver de seguir somnrient com si res

La familia real en la regata, en el Real Club Náutico de Palma .
La família reial a la regata, en el Reial Club Nàutic de Palma. | Gtresonline

 

Aquest passat dissabte, la Família Reial ha estat a Palma de Mallorca on el rei Felip VI va participar en la 37a edició de la Copa del Rei de Vela en la qual han tornat a saltar totes les alarmes entre els Reis.

 

La reina Letícia, juntament amb les seves filles la princesa Elionor i la infanta Sofia, va anar a visitar al seu marit, el rei Felip VI, al vaixell en el qual el Rei va participar en la Copa del Rei de Vela. La seva visita va captar molt l'atenció, ja que les dones de la Família Reial no visitaven el Club Nàutic des de l'any 2015.

 

En un moment donat, però, la reina va voler fer-li un petó al rei i aquest li va fer la 'cobra', moment en el qual estaven tot rodejats de periodistes i fotògrafs a l'aguait de tot el que feia o deixava de fer la parella.

 

Des de fa temps, la Família Reial ha estat intentant millorar la imatge que el poble té d'ells, sobretot a partir de la renyina que van tenir les reines Letícia i Sofia a la Catedral de Palma durant la passada missa de Pasqua.

 

Aquest fet va donar la volta a tot el món i va demostrar que realment la relació entre els membres de la Família Reial no és la més idíl·lica. Ara, mesos més tard, intenten escenificar una complicitat que va més enllà de la simple cordialitat.

 

La reina Letícia va aprofitar per passejar per la ciutat

La reina Letícia va aprofitar aquests dies a Palma per passejar per la ciutat juntament amb la reina emèrita Sofia i les seves filles, aprofitant d'aquesta manera l'ocasió per a demostrar al món la seva bona relació, parlant i intercanviant gestos davant dels fotògrafs. Mentre la reina Sofia estava tota l'estona molt pendent de les seves nétes. 

 

Però ningú podria imaginar que fos el mateix rei Felip VI el qui protagonitzaria una altra plantada dins de la Família Reial. Segons sembla, el rei Felip si li va fer la 'cobra' a la reina Letícia davant de la mirada de tots els presents.

 

La reina Letícia es va apropar al seu marit per a fer-li un petó a la galta. Després, va voler fer-li un altre a l'altra, però el rei Felip es va apartar i va deixar a la reina amb un somriure gelat.

 

En aquesta situació, però, la reina va ser molt ràpida i va poder dissimular la plantada saludant a la resta de membres de la tripulació, somrient com si no hagués passat res. Tot i això, les càmeres ho van poder captar tot.


Comentaris

envia el comentari