YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alba Carillo rep la demanda de Fonsi Nieto per la custòdia total del seu fill

Tots dos havien tingut picabaralles i s'havien dedicat dures declaracions però mai havien arribat tan lluny

Alba Carrillo con su hijo Lucas
Alba Carrillo amb el seu fill Lucas | Cedida

Alba Carrillo acomiadarà l'any de la pitjor manera possible: amb una demanda sota el braç i la tenaç amenaça de Fonsi Nieto de quedar-se amb la custòdia completa del seu fill Lucas. I és que, com informa 'Ok Diario', sembla que el dj ha decidit tirar cap a davant la seva demanda i lluitarà amb la model i col·laboradora als tribunals.

No és la primera vegada que tots dos arriben a situacions límit i que protagonitzen episodis de picabaralles i d'intercanvi d'acusacions, no obstant això, sí que és la primera vegada que es materialitza de forma seria el conflicte que pot arrabassar-li la custòdia a Carrillo.

Una denúncia preparada al detall

Segons comenta el citat mitjà, el dj ha trigat alguns mesos a fer efectiva la demanda perquè ha estat preparant-la a consciència amb els seus advocats a fi d'obtenir majors possibilitats de guanyar el judici.

El motiu que ha donat motiu a la demanda, és de molt conegut: es tracta del desacord que van protagonitzar durant la final de 'Superviventes' per tota la polèmica que Lucas l'esperés al plató i que tant Alba com Lucía desoïssin la seva voluntat paterna. Arran d'aquest incident tots dos no s'aguanten i la relació s'ha tornat cada vegada més espinosa fins que ha acabat esclatant.

Cal recordar, tanmateix, que ja el 2016 van viure uns moments tibants que gairebé acaben als tribunals. Fonsi estava molt enfadat amb Alba i, al final, després de diverses disputes van acordar al costat dels seus advocats una mediació.

Aquesta va consistir a acceptar, per part de Carrillo, una rebaixa en la pensió que Fonsi havia de donar-li al seu fill, i permetre que Fonsi tingués al nen un dia més. Amb això seguia mantenint la custòdia, cosa que ara ha quedat totalment en l'aire.

Lamentablement, ara com ara, hi ha poc que Carrillo pugui fer, ha d'esperar que els tribunals admetin la demanda a tràmit i, llavors, haurà de procurar-se novament els serveis dels seus advocats.


Comentaris

envia el comentari