Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes

Alba Carrillo confirma el pitjor escenari després del seu últim ingrés a l'hospital

Alba Carrillo ha acabat patint una crisi d'ansietat

Alba Carrillo fa dies que és notícia pel seu flirteig amb Jorge Pérez. Ella amb valentia, al contrari que ell, ha donat la cara en tot moment i ha fet front a les crítiques injustes que ha rebut. Tot i això, els atacs que ha tingut, les informacions i la suposada demanda que ell li interposarà li han acabat passant factura.

Ha patit una forta crisi d'ansietat que l'ha portada a l'hospital i que ha provocat que no vagi al ser treball a Fiesta. Al programa hi ha companys que li han donat suport i s'hi han preocupat, però altres l'han qüestionada.

Alba Carrillo ha d'acudir a Urgències

L'ex de Fonsi Nieto, malgrat no tenir parella, ha estat atacada amb duresa per moltes persones pel seu 'flirteig' amb Jorge. Ell és qui ha estat infidel a la seva parella, però és Alba qui ha estat titllada de trencar una família.

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
L'enrenou per la història amb Jorge Pérez li ha causat una crisi d'ansietat. | MEDIASET

La model ha intentat treure importància a l'assumpte i ha estat molt sincera sobre la situació. Tanmateix, al final, els atacs, la possible demanda i que la dona estigui demanant a col·laboradors que la deixen malament, han portat Carrillo a no poder més: ahir va patir una crisi d'ansietat i va haver d'anar a l'hospital. Precisament, per aquest motiu no va anar a treballar al programa Fiesta, la presentadora del qual, Emma García, va explicar el que havia succeït. Aquestes van ser les seves paraules:

«Avui havia d'estar aquí, però no ha pogut venir. Ha trucat a les 14.00 h per afirmar que havia decidit no parlar més de la història amb Jorge Pérez. Està aclaparada, ha hagut de posar-se la seva mare al telèfon per confirmar que no estava bé i jo m'he quedat preocupada. Està superada per la situació i no m'estranya, perquè això se n'ha anat de mare. Alguna cosa ha hagut de passar perquè d'ahir, que estava bé, a avui estigui superada. La veritat és que estic estranyada».

Després va ser quan una reportera del format va afirmar que la model havia hagut d'anar a Urgències per un quadre d'ansietat: «Està superada i no està sabent gestionar tot el que està passant».

Alba Carrillo al punt de mira dels seus companys

L'ex de Feliciano López va poder veure que, en revelar-se el seu verdader estat, no tothom va tenir bones paraules per a ella. Així, Saúl Ortiz es va mostrar molt dur i va dir: «No entenc el seu comportament. A les 10 h estava bé i amb ganes d'explicar coses que no havia explicat». 

En aquest punt, va exposar que potser aquest penediment li ha fet recular: «Ahir va fer un directe. Hi va explicar coses de les quals se n'ha penedit i va dir paraules força fortes. Quan s'ha vist reproduïda a Socialité, s'ha posat molt nerviosa». L'absència d'Alba a Fiesta va molestar el col·laborador: «Si no vens a treballar perquè estàs malament, em sembla fantàstic, però no avises a les 14.15 h. Sobretot, amb aquestes formes injustes, innecessàries i que fan mal. Estic dolgut, enfadat i ella estava fora de si, però no era ella, era la seva mare».

Carrillo va veure que Alexia Rivas sí que la va defensar de la següent manera: «No defenso les formes, però si algú ha estat generosa, ha estat ella. És molt dur portar tota aquesta mena de trames personals, cal comprendre-la».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp