Alba Carrillo esclata contra els aficionats del Reial Madrid

La model està indignada amb què la culpin dels mals resultats del Reial Madrid a causa de la seva relació amb el porter Thibaut Courtois

Alba Carrillo ha carregat contra els aficionats madridistes
Alba Carrillo ha carregat contra els aficionats madridistes | INSTAGRAM

Recentment va sortir a la llum la notícia de la nova parella mediàtica del moment: la col·laboradora Alba Carrillo i el porter del Reial Madrid Thibaut Courtois estaven sortint junts. Els aficionats del Madrid però, no les tenen totes, ja que tot just es va saber la notícia, les xarxes socials es van omplir d’insults cap a la model Alba Carrillo.

 

Si no fos prou amb això, l’afició de l'equip blanc ha tirat la cavalleria per sobre a la model i l’han responsabilitzat de la mala ratxa que està tenint Courtois amb el Madrid, assegurant que Alba Carrillo li estava portant mala sort i l'estava distraient. A propòsit d'això, Alba Carrillo s’ha volgut pronunciar contra els aficionats i també s’ha dirigit a Courtois.

Alba Carrillo llança un missatge

Alba Carrillo s'allunya un temps de les xarxes socials
Alba Carrillo s'allunya un temps de les xarxes socials | INSTAGRAM

 

Des que saltés la notícia de l’idil·li entre els dos, la parella havia sofrit un autèntic atac per part dels mitjans i les xarxes, sobretot dirigit cap a ella. A això s’hi suma el fet que el porter ha hagut de rebre crítiques pel seu rendiment dins l’equip, en una setmana que el Madrid ha estat eliminat de la Champions i de la Copa del Rei. Tota aquesta pressió ha fet que finalment Courtois hagi posat punt final a la relació amb Alba Carrillo.

 

Thibaut Courtois s’expressava d’aquesta manera respecte a tota la polèmica: «No som parella ni ho serem, perquè això m’està sobrepassant. He quedat dues vegades amb l’Alba, he anat a casa seva, ella ha vingut a la meva i després vam anar una nit a sopar, però res més. Pel que es veu, no crec que ens tornin a veure junts».

Aquestes paraules de Courtois han ofès profundament la model, així com totes les crítiques que ha rebut per part dels aficionats, i ha esclatat a Instagram dirigint un missatge contra tots els que l’han criticada injustament, així com contra el porter Courtois: «Me’n vaig un temps perquè crec que el que heu fet contra mi és una punyetera massacre. Seguidors, “pallaires” dolguts i altra gentussa. La premsa també ha anat a mort i sense pietat (...) Espero que T. Courtois expliqui d’una vegada la raó de les paraules que tant d’odi cap a mi estan generant. Al Reial Madrid, dir-li que, si és possible, deixi de trepitjar-se un ou i quan tirin a porteria n'encertin alguna, perquè no carregui amb la responsabilitat del seu mal joc una dona».

 

 

Comentaris

envia el comentari