TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Alba Carrillo gaudeix de la companyia del seu fill mentre Fonsi Nieto celebra el seu aniversari sense ell

Els dos estan immersos en una batalla legal per la custòdia del seu fill Lucas
Aba Carrillo i el seu fill Lucas| Diez Minutos

 

Corren temps difícils per a Alba Carrillo i Fonsi Nieto, immersos en una batalla legal per la custòdia del seu fill que els ha portat a protagonitzar diverses notícies en les últimes setmanes.

 

Ara, després de la dura garrotada de Fonsi Nieto a Alba Carrillo quan va demandar oficialment la custòdia, la mare del petit ha volgut aprofitar per gaudir del seu fill justament el dia de l'aniversari de Fonsi. Ho feia de forma oberta i pública, i lluint una gran expressió de felicitat com si, a més, tractés de llançar-li una indirecta a l'expilot.

 

I és que com informa 'Diez Minutos', mentre ella gaudeix del dia amb el seu fill, Fonsi ha hagut d'aguantar-se i centrar-se en el seu treball de DJ mentre que també ha de perfeccionar els al·legats de la seva demanda.

L'aparició de Lucas a Telecinco, causa de la disputa

 

Fa mesos, el DJ preparava la seva ofensiva judicial per poder quedar-se amb ell petit. I va ser al plató de ‘Sálvame’ on es va confirmar que la col·laboradora televisiva ja havia rebut la demanda, donant començament a una etapa on tots dos hauran de barallar per la custòdia de Lucas.

 

Durant aquesta emissió la tertuliana es va mostrar preocupada i absent, així com dolguda pels últims esdeveniments. Poc després, es va donar a conèixer que Fonsi Nieto i el seu advocat havien elaborat un meticulós dossier per fer front a la demanda.

 

El text recopilava el treball de més de tres mesos i enumerava tots els arguments legals sota els quals s'emparava Fonsi per sol·licitar la custòdia completa de Lucas, o, si no es podia, com a mínim compartir-la de forma equitativa.

Un dels arguments que planteja la demanda, és que el petit té una edat suficient com per poder ser tutelat per tots dos progenitors sense afectar el seu desenvolupament natural.

 

A aquests se li sumen diverses denúncies que Fonsi va interposar  que agreugen la causa de la demanda. No obstant això, tot sembla indicar que la veritable causa de la denúncia va ser la decisió d'Alba Carrillo i Lucia Pariente de portar en Lucas a una de les gales de ‘Supervivientes’ tot i tenir la negativa expressa del seu pare.

 

I és que, segons els al·legats de l'expilot, en fer-ho ambdues havien vulnerat la seva autoritat i els acords que mantenien.

Alba Carrillo preocupada per la demanda de Fonsi Nieto | Telecinco

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris