Alba Carrillo i el secret de Rocío Flores: «M'ho acaben de dir»

L'amiga de Rocío Carrasco assegura que Rocío Flores no actua de la mateixa manera quan està a prop del seu pare

Rocío Carrasco ha acabat el seu documental negant-se a creure's les llàgrimes de la seva filla, Rocío Flores, a 'Supervivientes'. Segons ella, la seva filla i Antonio David van dur a terme una estratègia per guanyar-se el suport de l'audiència i construir la imatge d'una filla que segueix reclamant l'afecte de la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i això, cal recordar que malgrat que Rocío Flores sabia que la seva mare havia intentat treure's la vida, mai va contactar amb ella per preguntar pel seu estat de salut. Així doncs, Rocío Carrasco no entén que sorprenentment la seva filla tingués la necessitat de parlar amb ella des d'Hondures. Alba Carrillo, amiga de Rocío Carrasco, no pensa el mateix i ha revelat una informació que li ha arribat sobre el caràcter de Rocío Flores.

Alba Carrillo creu que Rocío Flores diu la veritat

El programa 'Ya es mediodía' ha rescatat la versió de Rocío davant les imatges de la seva filla a 'Supervivientes' demanant-li que es posés en contacte amb ella per saber si estava bé després d'assabentarse de l'arribada de la Covid-19 a Espanya. 

Alba Carrillo, que sap el que suposa estar participant a 'Supervivientes' i com afecta l'estat d'ànim, ha respost a les paraules de Rocío Carrasco: «Vull pensar que el que va sentir la seva filla allà, quan estàs a 'Supervivientes' tens els sentiments a flor de pell... Vull pensar que no era mentida».

La model assegura que estant a Hondures tens la sensibilitat a flor de pell i, fins i tot, ha confessat que ella hauria parlat amb la seva exparella, Feliciano López: «Si m'hagués trucat Feli, hauria parlat amb ell». 

«No és la mateixa persona»

A més, la col·laboradora ha revelat la informació que li ha arribat de part de l'equip de 'Gran Hermano'. Segons informen, Rocío Flores no actua de la mateixa manera quan té al seu pare a prop: «Ella estava lluny del seu pare, em diuen que quan no hi ha el pare és una altra persona, que vol que el pare estigui orgullós d'ella, entra en conflicte i és una altra persona» assegura.

Carrillo confessa que es penedeix d'haver estat ella qui va comentar-li a Rocío Carrasco que Antonio David entraria a 'GH VIP', ja que Carrasco va intentar suïcidar-se després de saber la notícia. A més, ha explicat el que va sentir quan va coincidir amb l'exguàrdia civil a Guadalix: «Més enllà de Rocío, li vaig voler donar una oportunitat com a persona i em vaig adonar de com era».

«Tracta a les persones com si fóssim objectes, s'aprofita de les persones, no es parla amb cap dels que eren els seus amics dins la casa. Quan va sortir de la casa, els va deixar de banda perquè ja no els necessitava», ha afegit la col·laboradora traient a la llum la veritable cara d'Antonio David Flores.

Tot i pensar que les llàgrimes de Rocío Flores van ser reals, Alba Carrillo té clar que el seu pare és un manipulador capaç de fer el que sigui per tal d'obtenir benefici.


Comentaris

envia el comentari