Alba Carrillo totalment destrossada per culpa de Fonsi Nieto

La model assegura que si la seva lluita als jutjats continua igual, al final «perdrem tots»
Alba Carrillo està vivint un dels seus pitjors moments | Cedida

 

Alba Carrillo està vivint un dels pitjors moments de la seva vida. La model està mantenint una dura batalla contra el pare del seu fill, Fonsi Nieto, que ja ha arribat als tribunals, tal com explica 'LNE'.

 

El motiu d'aquest dur moment és que l'expilot de motos l'ha demandat sol·licitant al jutge la custòdia de Lucas a partir de la presentació d'un dossier de proves en contra de la model. Un moment realment difícil i complicat per a ella, tal com va revelar aquesta setmana al programa de Telecinco, ‘Sávame’.

 

Durant el programa, Carlota Corredera va portar a Alba a la mateixa habitació on es va retrobar amb el seu fill i que va sembrar la gran discòrdia entre Fonsi i ella, ja que l'expilot no estava d'acord amb què el seu fill anés al programa.

Alba Carrillo amb el seu fill Lucas. | Cedida

 

Alba confessa que està molt trista i dolguda, però que no es penedeix ni té por a la demanda de Fonsi, ja que relata que té la consciència molt tranquil·la. «Jutjar-me com a mare és injust, ell ho sap» defensa Alba que considera que aquesta situació és molt desagradable i encara que entén que hi hagi coses que no li agradin a Fonsi, no entén que aquesta sigui la millor manera per solucionar els seus problemes. 

 

La model ha confessat que el que més li dol és que el seu fill vegi en un futur aquests enfrontaments amb el seu pare: «Sortiran coses que encara que siguin d'ell, no m'agradaria que sortissin».

 

La seva actual relació amb l'expilot de motos, la defineix com realment complicada, ja que «hem perdut el vincle que teníem, la sensació de família encara que estiguéssim separats i el fet de poder estar junts en un clima cordial amb la persona més important de les nostres vides. Hem perdut els dos i perdrem tots».

 

Lucía Pariente revela que la seva filla demanarà la nul·litat eclesiàstica

Per la seva banda, la mare d'Alba Carrillo, Lucía Pariente, ha confessat que la seva filla demanarà la nul·litat eclesiàstica del seu matrimoni amb Feliciano López: «Que jo sàpiga encara no ho ha sol·licitat, però ho té molt present».

 

Respecte a la nova parella d'Alba, David Vallespín, Lucía només li ha dedicat bones paraules: «Ja el conec i ha entrat a la meva casa, em dona sensació de serenitat i la relació entre ells és més real i autèntica. Alba necessita la serenitat que li aporta David, encara que no sigui un amor tan passional com els altres, que per mi és millor».

Comentaris