IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alba Carrillo viu el seu moment més tens a 'Sábado Deluxe' i els col·laboradors carreguen contra ella

La model no estava contenta amb la presència de Diego Arrabal i va protagonitzar una forta discussió al plató

Alba Carrillo llorando en 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo plorant a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

L'entrevista de Lucía Pariente i Alba Carrillo durant la nit d'aquest dissabte a 'Sábado Deluxe' ha estat una de les més tenses que ha viscut el programa. De fet, a la tornada de la publicitat, Jorge Javier va explicar que la model havia tornat a fer-la grossa al plató i havia decidit anar-se'n. «Durant la publicitat, m'he quedat aquí parlant i, de cop i volta, m'ha començat a arribar un degoteig d'informació sobre que Lucía Pariente i María Patiño havien discutit», comentava Jorge Javier abans que, molt molestos, apareguessin tots els col·laboradors d'aquella nit: María Patiño, Jesús Mariñas, Gema, Diego Arrabal, Belén Esteban i Lydia Lozano. 

Segons sembla, Alba Carrillo s'havia molestat per la presència de Diego Arrabal, amb qui fa unes setmanes havia mantingut una tensa discussió perquè la va fotografiar junt amb el seu fill quan se'n van anar de vacances al popular creuer Disney, ja que no s'esperava que estigués allà. Una molèstia que no va dubtar en expressar-li a la directora del programa, Patricia, amb qui durant la publicitat també havia discutit. Segons María Patiño, mentre que discutien va escoltar com Alba pronunciava la paraula «gentussa» i no va dubtar en sortir a la seva defensa i la dels seus companys dient-li que allà «no hi havia gentussa». «Alba estava alterada perquè no ho aguantava, no era el que havia previst i havia esbroncat a la directora», indicava la periodista.


Una afirmació que la model no va dubtar a aclarir: «No m'esperava aquesta entrevista, quan he dit gentussa em referia a Diego Arrabal». No obstant això, l'explicació de Carrillo va ficar més llenya al foc i el col·laborador, molt enfadat, va dir que s'aniria del programa i que no podia tolerar que l'insultessin. Els seus companys van dir que també marxarien perquè no estaven d'acord amb el tracte que havia rebut el seu company. Jorge Javier va haver d'intervenir durament per a calmar els ànims i va advertir a Alba que permetia que Arrabal marxes perquè no estigués incòmode, insistint en el fet que no hauria d'haver reaccionat així i que li semblava injust el tracte al col·laborador.

Alba Carrillo discutiendocon Jorge Javier en 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo discutint amb Jorge Javier a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Comentaris

envia el comentari