Alba Díaz sobre fons negre

Alba Díaz es trenca en assabentar-se com el seu pare va conèixer a 'El Cordobés'

Alba Díaz, commoguda amb la història del seu pare, en què va coincidir amb 'El Cordobés'

Alba Díaz, filla del conegut torero Manuel Díaz, sempre ha estat preocupada a saber com el seu pare va conèixer Manuel Benítez,'El Cordobés'. El jove torero ha anat al programa 10 Momentos, presentat per Anne Igartiburu, a confessar els seus primers acostaments amb el seu progenitor.

Manuel Díaz sempre ha explicat a la premsa que des de ben petit ha tingut un interès especial a ser reconegut com a fill de Benítez, el seu pare biològic.

Foto de Manuel, 'El Cordobés', i la seva filla Alba Díaz Martín abraçats.
El pare d'Alba Díaz va al programa de '10 Momentos' per explicar la seva història | Instagram: albadiazmartin

A l'inici del programa, la presentadora li ha preguntat com ha estat viure tota una vida sense aquest reconeixement que sempre ha intentat aconseguir. A partir d'aquí, el pare d'Alba Díaz ha exposat tot allò que ha estat la seva vida darrere d'un somni, trobar-se amb el seu progenitor.

El dia més dolorós del jove torero

Manuel Díaz explica que el pitjor dia va ser quan li van donar els resultats de les proves de paternitat. El procés d'aquestes proves només ho sabien la dona, l'advocat i ell.

«Jo tinc uns documents molt forts del procés de la investigació de paternitat . Això està en un calaix ficat i no sortirà mai enlloc. Però jo vaig viure moments molt difícils en aquest procés judicial, moments molt amargs», va assegurar el pare d'Alba Díaz.

L'advocat de Benítez volia que es formés un pacte perquè Manuel Díaz deixés d'embrutar la imatge d''El Cordobés'. Tot i això, el jove torero confirmava que en cap moment ha volgut fer-li mal, simplement buscava tenir el reconeixement del seu pare.

Les trobades del pare d'Alba Díaz amb el seu avi

El torero ha confessat a la presentadora de 10 Momentos que s'ha trobat casualment dues vegades amb el pare. La primera va anar cap a Madrid a l'AVE.

Virginia Troconis i Manuel Díaz
Manuel Díaz, 'El Cordobés', té el suport de la seva dona, Virginia Troconis | Europa Press

«Ens mirem dos segons. Anava amb la seva senyora Martina i, en aquell moment, es va aturar el temps. Justament, ell estava al compartiment del costat meu», explicava Manuel Díaz. Tot i això, li va demanar a la seva dona, Virgínia, baixar-se a Ciudad Real perquè va pensar que si hi havia algun periodista podia confondre la premsa. «Era un moment molt tens. Jo el que volia era marxar d'aquell tren», va afegir el pare d'Alba Díaz.

La segona vegada va anar prenent un cafè al mateix bar on solia anar el seu pare. Aquell dia no va ser menys, ja que Benítez va entrar per la porta.

Fotomuntatge de Manuel Díaz i la seva filla Alba Díaz Martín.
Alba Díaz es queda sense paraules en escoltar el seu pare | Catalunya Diari

«Em veia a mi en 30 anys per la seva manera de caminar. El cambrer em va dir que es va demanar un cacau amb llet i se'l va beure bullint perquè va sortir ràpidament», explica el pare d'Alba Díaz

Des de llavors, es pregunta el perquè han perdut el temps, ja que ho podrien haver passat bé junts.

El darrer apropament entre toreros, 'El Cordobés' i el seu fill

El 2016, les proves d'ADN confirmaven que Benítez era el pare biològic de Manuel Díaz. No obstant això, fins aquest any, el pare no ha volgut fer el pas d'establir una trobada amb el seu fill.

Tot i que encara no ha arribat el dia de la quedada, Manuel Díaz reconeix que ell està disposat a quedar amb el pare.«Si ell em demanés que fos, jo aniria. Sense cap dubte», va dir el pare d'Alba Díaz.

La seva filla s'ha quedat muda després d'escoltar les paraules pronunciades per 'El Cordobés' a la televisió. Alba Díaz no sabia fins a quin punt havia patit el seu pare amb aquest tema i el sorprèn com ha hagut d'aguantar tots aquests anys.