Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Díaz somrient amb dos blecs de cabell ondulats a l'espectacle '15 anys de llàgrimes'

Alba Díaz trenca el seu silenci després del pitjor moment del seu pare: «Tenia por»

Alba Díaz parla dies després de l'accident del seu pare Manuel Díaz

La família de Manuel Díaz ha passat uns dies molt moguts, però sembla que de mica en mica tot torna al seu lloc. La seva filla, Alba Díaz, es va endur un gran disgust quan va rebre la trucada que deia que el seu pare era a l'hospital després de rebre una greu agafada a la plaça de toros.

Manuel Díaz, El Cordobés, ferit greu torejant

El passat 12 d'agost, El Cordobés va resultar ferit pel primer bou de la correguda. Segons la infermeria de la plaça de toros, va patir "una cornada al triangle de Scarpa dret, amb un trajecte superior extern i un altre inferior intern de 20 centímetres, de pronòstic greu".

El torero Manuel Díaz 'El Cordobés' pateix una agafada a la plaça de bous d'Osca, a 12 d'agost de 2023, a Osca, Aragó
Manuel Díaz va patir un accident a la plaça de bous d'Osca | Europa Press

Tot just un dia després, el torero es desplaçava a Sevilla per recuperar-se del tot de les ferides sofertes. "De tornada a casa i més que agraït a l'afició d'Osca, al gran equip mèdic de la plaça de toros, a l'equip de l'Hospital San Jorge i per descomptat a cadascun de vosaltres que us heu preocupat per mi…" escrivia en una publicació.

"Segueixo la recuperació més a prop de la meva família i pensant a escurçar tots els temps per estar de tornada com més aviat millor", assegurava.

Alba Díaz reflexiona després de l'accident del pare

Alba Díaz s'ha alegrat molt de tenir el seu pare de tornada a casa i bé de salut. És per això que a través del seu Instagram ha emocionat amb unes paraules els seus seguidors: "Fa dies que shock, intentant assimilar tot el que ha passat pel meu cap des que vaig rebre una trucada que em deia que el meu pare havia estat traslladat a l'hospital per una cornada que circulava en vídeos per tot arreu i mil missatges al meu mòbil". 

Imatge de la influencer Alba Díaz i el seu pare Manuel Díaz, El Cordobés, abraçant-se. Ella porta un traje negre i ell un blau marí
Pare i filla tenen una relació molt estreta | Europa Press

Un xoc emocional

"Vaig trucar a la meva psicòloga, la meva ment no sabia desxifrar quin era el sentiment exacte i per descomptat la por no em va deixar veure més enllà del bloqueig. Ara sóc aquí, amb el meu pare estirat al sofà, amb la meva família, veient una pel·li, rient-me per res i amb un sentiment d'alerta i alhora de fortuna que no se'm va", confessa.

Alba Díaz assegura que fa temps que treballa a les seves emocions per gestionar "tot el que pugui venir".

"Però quan la vida et posa al davant aquesta crida, aquesta paràlisi de temps, sembla que tot es torna efímer i que no pots fer res per evitar-ho. Des d'aleshores penso que la vida no és més que això. Un conflicte intern entre allò que gaudim i el que ens paralitza", apunta.

Davant d'això, la filla d'El Cordobés reflexiona sobre com és de bella la vida i l'important de gaudir de cada moment. "Només em queda donar gràcies a tots, començant pels metges que l'han cuidat, a ell per haver tret la força de què aprenc cada dia, a tots els que m'heu escrit un d'aquells molts missatges que em van fer sentir acompanyada ja tota la meva família per haver trobat la calma, després de tot, mentre veiem aquesta pel·lícula que tant ens agrada”, acaba.